Emotion’ın marka elçisi Burcu Biricik ile hazırladığı yeni reklam filmi yayında!

Emotion’ın marka elçisi Burcu Biricik ile hazırladığı yeni reklam filmi yayında!

Evyap’ın lider markalarından Emotion, 2019’dan beri marka yüzü olan ünlü oyuncu Burcu Biricik ile işbirliğine devam ediyor. Alüminyum içermeyen ve doğal terleme dengesine zarar vermeyen marka olarak kendini konumlayan Emotion, bu kampanyada da “Terlemekten Korkma” demeye devam ediyor.

Doğal kaynaklardan elde edilen özler içeren; alüminyum, paraben, silikon içermeyen yeni Emotion reklam filminde birçok kadın karakteri canlandıran Burcu Biricik, ‘’Herkes terler, bir Emotion yeter’’ mesajını veriyor.

Kadın deodorant pazarının lideri Emotion’ın doğal kaynaklardan elde edilen özler içeren yeni serisi; alüminyum, paraben ve silikon içermiyor; gözenekleri tıkamıyor. Böylece, doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önlüyor. Ayrıca, doğal kaynaklardan elde edilen özler içeren Emotion, pazardaki ilk vegan aeresol deodorant.

“Herkes terler bir Emotion yeter” mottosuyla, birbirinden farklı özellik ve alışkanlıklara sahip olan her kadının doğal olarak terlediğine dikkat çeken yeni reklam filminde, Emotion’ın terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önlediği vurgulanıyor.

Emotion x Burcu Biricik işbirliği ve yeni reklam filmi hakkında konuşan Evyap Pazarlama Direktörü Deniz Baki ‘’İki yıl önce hayata geçirdiğimiz reklam kampanyamız, çok beğenilmişti. Burcu Biricik’in; enerjisi, pozitif yapısı ve doğallığı ile vurguladığımız “Terlemekten Korkma” mesajını çok iyi yansıttığını ve markamız için en doğru isim olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle iş birliğimize devam ediyoruz’’ dedi.

Reklam kampanyasının sadece reklam filmiyle sınırlı olmayacağını; tüm mecralarda geniş kitlelere ulaşacak projelere imza atacaklarını belirten Baki, sözlerine şöyle devam etti; ‘’Emotion, Türkiye’nin lider kişisel temizlik ve hijyen şirketi olan Evyap’ın lokomotif markalarından. Evyap’ın en önemli prensiplerinden olan kalite anlayışı, 94 yıllık tecrübesi ve yenilikçi bakış açısı ile tüm markalarımız, kendi kategorilerinde zirvede yer alıyor. Emotion da 2020 yılında kadın aerosol deodorant pazarının lideri olarak bizleri gururlandırdı. Tüketici ihtiyaçlarını doğru tespit ederek yenilikçi ürün yatırımlarına devam edeceğiz. Yeni Emotion Doğal Kaynaklardan Elde Edilen Özler içeren deodorant serisi de bu anlayışla, tüketici ihtiyaçları doğrultusunda geliştirildi’’ dedi.

Emotion ile yeni bir reklam filmine imza attığı için duyduğu memnuniyeti dile getiren Burcu Biricik, sözlerine şöyle devam etti: ‘’Öncelikle kampanyamızın yeni reklam filmi ile ilgili çok heyecanlıyım, çekimler oldukça keyifli geçti; izleyicilerin de beğeneceğinden eminim. 2 yıldır Emotion ile iş birliği yapıyoruz ve birlikte çok güzel işlere imza attık. Öncelikle Emotion’ın ürünlerine çok güveniyorum; iki yıl önce anlaşmaya imza atarken benim için en önemli şeylerden birisi buydu. Emotion; paraben, silikon ve alüminyum gibi sert kimyasallar içermeyen, doğal özlerden elde edilen formülü ile tam olarak ihtiyacım olan deodorant, üstelik vegan. Deodorant, sadece basit bir kozmetik veya temizlik malzemesi değil, önemli bir ihtiyaç. Hareket etmeyi, dans etmeyi, yürümeyi, yeni yerler keşfetmeyi seviyorum; işim gereği de tempolu, koşuşturmalı bir hayatım var. Emotion, terlemeyi değil ter kokusunu engelliyor, ben de Emotion ile terlemekten korkmuyorum.’’

Emotion Herkes Terler Filmi Künye

  • Reklamveren: Evyap – Emotion
  • Reklamveren Yetkilisi: Oğuzhan Aslan, Deniz Baki, Bahar Yetkin, Elif Alyörük
  • Reklam Ajansı: 4129 Grey
  • CEO: Alemşah Öztürk
  • VP of Strategic Planning & Client Services: Leslie Krespin
  • Kreatif Direktör: Merve Gezer Subaşı
  • Reklam Yazarı: Sinem Kaya
  • Tasarım Direktörü: Koray Doyran
  • Sanat Yönetmeni: Tuğçe Erdönmez
  • Strateji Direktörü: Eren Alphan
  • Müşteri İlişkileri: Melis Erduran, Buket Törin
  • Ajans Prodüktörü: Gülşah Batıbeki, Kasım Bektaş, Sezgin Saka
  • Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
  • Yönetmen: Burak Kolcu
  • Müzik: Oğuz Kaplangı & Serkan Çeliköz (Elec-Trip Jingles)
  • Post Prodüksiyon: Bando Post Production House

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?