HECO Chain, Ekosistemde Geliştirici Büyümesini Desteklemek için Hibe Programı Başlattı

HECO Chain, Ekosistemde Geliştirici Büyümesini Desteklemek için Hibe Programı Başlattı

Merkezi olmayan ve düşük maliyetli bir açık zincir olan HECO Chain, topluluk gelişimine küresel çapta mali destek sağlamak için Birinci Tur Bağışları’nı başlattığını duyurdu. Birinci Tur için Bağış Havuzu toplam 60.000 ABD dolarından oluşuyor ve geliştiricilerin HECO ekosisteminde daha iyi teknoloji ve daha kullanışlı ürünler geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla, yaratıcı fikirleri ve projeleri erken aşamada finansal olarak desteklemeyi amaçlıyor.

HECO, EVM ile tamamen uyumlu, enerji açısından verimli ve merkezi olmayan bir kamu zinciri ve geliştiricilere, merkezi olmayan akıllı sözleşme uygulama programlarını (DApps) çalıştırmaları ve dijital varlıkları depolamaları için düşük maliyetli bir zincir ortamı sunuyor.

Proje başvuru kanalı 16 Mart 2021 15:00’da açılıyor ve bu bağış turunun başlangıç bonus havuzu 60.000 $ olacak. Dünyanın dört bir yanından geliştiriciler, HECOhost sitesinde geliştirdikleri yeni projelerini gönderebilecek ve HackerLink aracılığıyla web sitesini test edebilecekler. HackerLink aracılığıyla sunulan tüm projelerin akıllı sözleşmeye kaydedilmesi gerekiyor.

Geliştirici Odaklı

HECO, kullanıcıları, varlıkları ve merkezi olmayan uygulamaları verimli bir şekilde entegre etmenin yanı sıra, uygulamaların hayata geçirilmesi ve yükseltilmelerinde çıtayı önemli ölçüde aşağı çekmeyi amaçlıyor. Burada hedef hem kullanıcıların hem de geliştiricilerin yüksek verimlilik ve düşük maliyetli zincir deneyiminin keyfini çıkarabilmeleri.

Öncelikle geliştirici odaklı olan HECO, oluşturuculara aşağıdaki fırsatları sunuyor:

HECO, ağın ve varlıkların güvenliğini sağlayan, açık, merkezi olmayan bir ağdır. EVM programlanabilirliği, akıllı sözleşme uyumluluğu sunar ve geliştirme ve bakım maliyetlerini azaltır.

Ek olarak, kullanıcıların ve geliştiricilerin zincir üstü maliyetlerini daha da düşürmek için hizmet ücreti azaltılmış meta işlemler, HPoS konsensüs mekanizması ve bununla birlikte konsensüsü hızlandırmak için 3 saniyelik bir aralık sağlar. Son olarak, zincirler arası varlık transferi ve optimize edilmiş varlıklarda zincirler arası deneyim sunar.

HECO dört aşamaya ayrılmıştır. Bunlar Tinder, Spark, Flame ve Blaze olarak bilinir ve zincirin yol haritasını tanımlar. 2. aşamadan bu yana, HECO kilitli değerinde şimdiden büyük bir büyüme görmüştür.

HECO’nun toplam kilitli varlıkları 6,3 Milyar doları aştı

HECO’nun geliştiricilere sağladığı güçlü destek sayesinde HECO’ya gelen çok sayıda yüksek kaliteli DeFi projesi ve geliştiricisi, HECO’da kullandıkları protokollerle zincirdeki kilitli varlıkların toplam miktarındaki kesintisiz artışı sürdürüyor.

24 Mart itibarıyla, HECO zincirindeki kilitli varlıkların toplam miktarı 6,35 milyar dolara kadar yükseldi ve zincirdeki ortalama günlük işlem hacmi 2,9 milyon doları aştı.

Sıfır olmayan adreslerin sayısı 2,8 milyonun üzerinde ve zincirde kullanılan toplam protokol sayısı 100’den fazla. HECO zincirindeki en iyi merkezi olmayan borsa MDEX, kilitli varlıklarda kümülatif olarak 2,29 milyar dolarlık bir birikime ve 3,81 milyar dolarlık 24 saatlik işlem hacmine sahip – CoinGecko’nun küresel DEX sıralamasında da birinci sırada yer almakta.

MDEX dışında, HECO zincirindeki bazı üst düzey madencilik projelerinin performansı da çok dikkat çekici. Örneğin, HECO zincirindeki kaldıraçlı gelir toplayıcı Converter, iki saatlik bir madencilik işlemi ile 120 milyon doları aşan bir toplam kilitli değere sahip oldu. Tek çeşit kripto madencilik gelir platformu CoinWind V2’nin toplam kilitli varlık hacmi lansmandan sonraki 90 dakika içinde 200 milyon USD’yi, ve V1 + V2 sürümü 500 milyon USD’yi aştı.

Zincirdeki göz alıcı verilerden daha öte olan, HECO’nun yarattığı zenginlik etkisinin daha da çekici olması.

“Yaratıcı Planı”nın ilk oturumu yüzlerce uygulamanın ilgisini çekti. Sonucunda Basis Gold, FilDA, Channels, EarnDefi ve Beeswap olarak beş proje İlk 5 olarak seçildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?