NESLİM GÜNGEN’DEN SİHİRLİ BİR FORMÜL DAHA, BABYNES PROTOKOLÜ

NESLİM GÜNGEN’DEN SİHİRLİ BİR FORMÜL DAHA, BABYNES PROTOKOLÜ

Bahar ayları cilt yenilemesi, tazelemesi için en uygun zaman… Hem kışın oluşan sorunlar hem de süregelen cilt rahatsızlıklarının iyileştirilmesi için. Çünkü güneş ışınları dünyaya henüz dik gelmediği ve güneşin yakıcı etkilerini hissetmediğimiz için uzmanlar, bu dönemi cilt yenilmek ve iyileştirmek için önerirler.  Ülkemizde sadece Neslim Güngen Merkezleri’nde uygulanan BABYNES PROTOKOLÜ ile siz de yaza girmeden önce cildinizi yenileyebilir, güneşli günleri taptaze bir ciltle karşılayabilirsiniz…

Güzellik sektöründe uzun yıllardır hizmet veren ve uyguladığı özel protokollerle adından sıkça söz ettiren Güzellik Uzmanı Neslim Güngen, yine çok iddialı bir protokolle karşımızda, BABYNES PROTOKOLÜ… Bu protokol ile özel kılan ise özel hazırlanmış içeriği ve içeriğin cilde uygulandığı cihaz… Türkiye’de sadece 30 Neslim Güngen Merkezi’nde uygulanacak protokolle ilgili yaptığı açıklamada Neslim Güngen: “Bilimsel yöntemlerle özel olarak geliştirilmiş aktif içerikli ürünler ve son teknoloji cihazla geliştirdiğimiz Babynes protokolü, doğal cilt yenilenme sürecini tetikleyerek akne, leke, skar, bölgesel kararma, rosacea, genişlemiş gözenek, aşırı sebum salgısı, siyah nokta gibi sürekli tekrarlayan ciddi cilt sorunlarına yalnızca bir seansta bile mucizevi çözüm sunuyor. Bu uygulamada kullanılan cihaz, şu anda sadece Neslim Güngen Merkezleri’nde bulunan ve bu uygulamaya özel getirttiğimiz bir cihaz. Yaz gelmeden, havalar çok ısınmadan cildindeki sorunlardan kurtulma isteyen herkesi merkezlerimize bekliyoruz. Çok iddialı olduğumuz bu sistemde aldığımız müşteri dönüşleri ve memnuniyeti çok yüksek. Biz her zaman Neslim Güngen Merkezleri’nde sadece bizde uygulanan, bizden alabilecekleri hizmetleri sunmayı ilke edindik.” sözlerine yer verdi.

BABYNES PROTOKOLÜNÜN AŞAMALARI:                                                                                                                                       

  • Derinlemesine temizleme, doğal cilt yenilenme sürecinin tetiklenmesi, onarma ve yenilenme aşamalarıyla cildinizi kusuruz bir şekilde güçlendirir ve yeniler.
    • Babynes protokolünde, cilde uygulanacak aktif içerikli ürünler cildin alt tabakasına inmesini sağlamak için derinlemesine temizlenir.
  • Derinlenmesine temizlenen cilde, bilimsel olarak ispatlamış bitkisel aktifler, vitaminler, mineraller ve tuzlar içeren özel NG karışımı uygulanarak doğal yenilenme süreci başlatılır. Peeling etkisi gösteren özel NG karışımı cilt üzerinde minimum travma yaratarak, yenilenme süreci başlamış olur.
  • 10 gün sonra cildin yenilenme sürecinde olduğu dönemde ise hücrelerin daha çok ihtiyacı olan oksijen ve aktifler son teknoloji cihazımızla cildin 3,5 mm altına kadar iletilir.
  • Protokol sonrasında cilt içten dışa yenileyerek akne, leke, skar ve ince kırışıklarda bir seansta bile mucizevi sonuçlar gözlemlenir.

BABYNES PROTOKOLÜNÜ HANGİ DURUMLARDA ETKİN SONUÇ SAĞLAR?

  • Güneşin yarattığı hasarların, cilt lekelerinin, güneşten veya yaşlanmadan kaynaklanan keratozun gerilemesinde
  • Hiperpigmentasyon lekelerinin açılmasında
  • Aktif aknede iyileşme, sebumun dengelenmesi ve siyah noktaların önlenmesinde
  • Genişlemiş gözeneklerde ve akne skarlarının iyileştirilmesinde
  • İnce kırışıkların giderilmesinde

KAÇ SEANS OLARAK UYGULANIR?

Cildin durumuna göre 2 ya da 4 seans olarak uygulanır. Seanslar 10 günde bir yapılabilir. Cildin hassasiyetine göre süre seansların arasındaki süre uzatılabilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?