Bursaspor’da doğalgaz çözüm bekliyor!

Bursaspor’da doğalgaz çözüm bekliyor!

Bursaspor’da kesilen elektrik yeniden tüm tesislere verilirken, borçtan dolayı kesilen doğalgaz sorunu henüz çözüme kavuşturulamadı.

Yeşil Beyazlılar‘ın doğalgaz dağıtım firması SOCAR‘a toplam 860 bin lira borcu var.

NİHAT ÖZDEMİR ‘AÇIN’ DEDİ

Ekonomik kriz içindeki Bursaspor’da birikmiş borçlar nedeniyle elektriğin ardından tüm tesislerde doğalgaz da kesilmişti. Aynı zamanda enerji dağıtım firmasının da sahibi olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’ inisiyatifiyle geçen hafta tüm tesislere yeniden elektrik verilmeye başlanılmıştı. Ancak aynı dönemde kesilen doğalgaz akışı için görüşmeler sürmesine rağmen olumlu bir gelişme sağlanamadı. Yeşil Beyazlılar’ın bu ayki faturalar hariç Azerbaycan kökenli doğalgaz dağıtım firması SOCAR’a yaklaşık 860 bin lira borcu bulunuyor.

ELEKTRİK VE TÜP YARDIMI

Doğalgazın yokluğunda A Takım’ın konakladığı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri ve altyapı oyuncuların bulunduğu Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri‘nde ısınma ile yemek ihtiyacının elektrik ve tüple çözüme kavuşturulduğu bildirildi. Özlüce’de oyuncuların odaları klimalarla ısıtılıyor. Vakıfköy‘de de genç oyuncular için elektrikli ısıtıcılar devreye konuldu. Duşlar için de yine elektrikle çalışan su ısıtıcıları kullanılıyor. Yemekler de tüp yardımı ile hazırlanıyor. Stadyumda doğalgazın kesik olduğu bildirilirken, 5 Nisan’da oynanacak Altay maçı öncesi doğalgaz akışının verilmesi gerekiyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?