Cendereden Hep Birlikte El birliği ile Çıkana Dek Gelecek Güzel Günler İçin Mücadeleye Devam!

Cendereden Hep Birlikte El birliği ile Çıkana Dek Gelecek Güzel Günler İçin Mücadeleye Devam!

“Muhafazakar bir kadro Düşünün, 20 yıldır tek başına iktidar’da! Ve üstelik yola “Aile Bakanlığı” kurarak çıkmış!” sözler Gelecek Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker’e ait. Kent Meydanı’na açılan stantla hem üyelik kaydı hem de vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Gelecek Osmangazi Teşkilatı Gelecek günler için iddialı.

Başkan Çakmaker; “çalışmalar noktasında “Eğitim-Aile-Kültür” alanında…Buna “Gençliği” de ekleyelim. Ve şimdi! 20 yıl sonra çıkmışlar yapamadıklarını, beceremediklerini işaret ederek, bu alanlara ağırlık verileceklerini vaat ediyorlar. Sizce de tuhaf değil mi?

Peki demezler size 20 yıldır aklınız neredeydi sizin. Yeter artık bu milletin aklıyla alay etmekten vazgeçin! İşte biz tuhaflıkların son bulması ve artık ülkemizin ve milletimizin nefes alması için kadrolarımızla çınarın gölgesinde düştük yollara.

Bugün’de Osmangazi İlçe Teşkilat kadrolarımızla Bursa’mızın merkezi Kent Meydanın’da çalışmamıza devam ettik çok verimli çok güzel geçti. Her geçen gün Gelecek Parti’mize milletimizin tevüccühü ve ilgisi katlanarak dalga dalga artmakta…

Buna bizzatihi yerinde, sahada şahit olmak. Verilen emek ve çabaların karşılık bulduğunu görmek. Gerçekten çok güzel. Ülkemiz adına parti teşkilatlarımız adına umut ve heyecan verici durmadan duraksamadan sıkılmadık el, kazanılmadık gönül bırakmayacağız. Taki; ülkemizi ve milletimizi düşmüş olduğu bu cendereden hep birlikte el birliği ile çıkana dek. Bu vesile ile gerçek akla zevkle keyifle çalışan gece gündüz tatil demeden pazar demeden yağmur çamur demeden çalışan ekibimize minnettarım.

Hasseten Siyasi İşler Başkanım İlçe Başkanvekilim sayın Soner Heçkorkmaz, İlçe G.Sekreterim sayın Ersin Bayraktar, İlçe Teşkilat Başkan Yardımcım sayın Fatih Dayıoğlu, İlçe Siyasi İşler Başkan Yardımcım sayın Caner Tanrıverdi, İlçe İdari Mali ve Mali işler Başkanım sayın Muhammed Maral beyefendilere ve tüm İlçe Yönetim Kurulu Üyesi kardeşlerimi yürekten kutluyor ve teşekkürler ediyorum…” dedi.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?