Türkiye’yi, güçlü şahısların at koşturduğu küreselci şahsinistan cumhuriyetine benzetemeyecekler!

Türkiye’yi, güçlü şahısların at koşturduğu küreselci şahsinistan cumhuriyetine benzetemeyecekler!

Gün geçmiyor ki ülkemize yapilan bir operasyon olmasın! Medyaya bakarsanız “Eğitim ve ekonomi”olmak üzere hep üzerimize oynanıyor… Ben bu “operasyon var” diyenlerden şu kıt aklımla şüphelenmeye başladım. Bakıyorum da halk, son üç dört yıldır fakirleşirken kimsenin sesi operasyon diye çıkmıyor! Zenginlerin tuzu hep kuru. Acaba güzel ülkemde yeni bir düzen mi kurulmak isteniyor? Kurulmak istenen yeni düzen Türk milletinin lehine mi aleyhine mi?

Yoksa; Halkın da yeni düzene uydurulması için fakir ve cahilleştirilmesi mi gerekiyor. Şu bilinmelidir ki Türkiye’yi, güçlü şahısların at koşturduğu küreselci şahsinistan cumhuriyetine benzetemeyecekler. Ne güzel demiş Hz. Ali; “Hırs seni kul etmesin, Hak seni hür yarattı.”

Milletimiz, Devlet sevgisini, hükümet destekçisi olarak görmemeli. Yada hükümeti sevmeyenin devletini sevmediğini düşünmesin. Yönetenler bir gün gider. Gerçek olan devlet sevgisidir. Devlet yoksa halk bir hiç olur. İnsan, yanlışa yanlış diyebildiği sürece insanın kulu değil özgür ve hürdür. Taraf olacaksam adaleti ve hakça bölüştüren olmasını beklediğim devletimin tarafındayım. Allah Türk milletimin yanındadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?