MHP’li Meclis Üyesi Türkyılmaz’a Sert Yüklendi! “Yine Balon Uçurmadınız Değil mi!”

MHP’li Meclis Üyesi Türkyılmaz’a Sert Yüklendi! “Yine Balon Uçurmadınız Değil mi!”

“ZÜBEYDE ANA ÇOCUK AKADEMİSİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ Mudanya Belediyesi olarak projelendirip hayata geçirdiğimiz önemli projeler, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Bademli mahallesinde belediyemize ait arazide hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük kreş ve anaokulu, görkemli bir törenle hizmete alındı. Törene, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcımız Lale Karabıyık, CHP İl Başkanımız İsmet Karaca, Milletvekillerimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Erkan Aydın ve Yüksel Özkan, Nilüfer Belediye Başkanımız Turgay Erdem, parti meclisi üyelerimiz, il ve ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ile belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve Mudanyalı hemşehrilerim katıldı. Toplu açılış töreninde Taş Mektep, Tirilye Sanat Evi, Cumhuriyet Meydanı 1. Etap Projesi, Mürsel Yaşam Parkı’nın kurdelesi de kesildi.
Söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Mudanya’da güzel şeyler olacak, Mudanya ile herkes gurur duyacak dedik. Burası çok önemsediğimiz bir projeydi, 20 ayda bitirdik. 4259,92 metrekare alanı bulunan 3612,80 kapalı alanı olan kreş ve anaokulumuzu, 5 milyon 40 bin liraya hayata geçirdik. Proje çiziminden başlayarak her aşaması Mudanya Belediyesi personelleri tarafından yapıldı. Her kuruşu Mudanya’nın öz kaynağı, Mudanya Belediyesi’nin tüm çalışanlarının alın teri. Mustafa Kemal Atatürk’ü ulusumuza armağan eden Zübeyde Anamız ve eli öpülesi analarımıza vefa, saygı ve minnetimizin ifadesi kreşimizde çocuklarımız çağdaş eğitimle buluşacak. Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, laik, çağdaş temeller üzerine kurulu eğitimi köklendirmek adına hayata geçirdiğimiz çocuk akademimiz Mudanyamıza ve Bursamıza hayırlı olsun.” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dizi açılış için geldiği Bursa’da Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a Meclis’te sorduğu sorulara cevap alamadığı için sosyal medyasına taşıyarak kamuoyunu bilgilendiren MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden yine sosyal medyasından sordu; “Yine balon uçurmadınız değil mi!”
MHP’li isim Erden; Kılıçdaroğlu’na hitaben yaptığı paylaşımlarda; “Türkyılmaz’ı da Ankara’ya götürün” çağrısında bulunmuştu. Erden son paylaşımında ise Türkyılmaz’a; ” Açılışını Genel Başkanınız ile yaptığınız Zübeyde Ana Kreş ve Çocuk Akademisinin Personeli var mı? Öğrencisi Var mı? Öğrencilerin velileri öğrenci başına kaç para ödeyecek?Tirilye’den bir vatandaşımızın evladı bu kreşe nasıl ulaşacak? Bugün Genel Başkanınızın Toplu Açılış Töreni Programında yer alan Tirilye Taş Mektep binası restorasyonu tam olarak bitirilerek iş teslimi yapıldı mı ? Yapıldı ise tarihi Taş Mektep Binası ne olarak hizmete açıldı? Müze mi oldu da bizim haberimiz yok! Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya tarafından gazetedeki yazarlığı sonlandırılan Enver Aysever’i Mudanya Belediyesi’nde istihdam edecek misiniz? Bugün açmış olduğunuz Zübeyde Ana kreş ve Çocuk Akademisi binası Mudanya Belediyesinin mülkiyetinde mi yoksa belediyeye hibe edilen yeni şirketi MUDAŞ’ın mülkiyetinde mi? MUDAŞ’ın mülkiyetinde ise ilgili şirketin bu büyük yapıyı yönetecek maddi gücü var mıdır?” sorularını yöneltti. Türkyılmaz’ın Erden’e cevap verip vermeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?