Ülkenin Artık Nefes Alması Lazım!

Ülkenin Artık Nefes Alması Lazım!

“Bügün Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali İşletme Sahibi esnaflarımızı gezdik.” Gelecek Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker  ile Gemlik İlçe Başkanı Sevim Serap Soylu ve İlçe Yöneticileri ile birlikte terminale giderek 220 esnafın sorununu ilk ağızdan dinledi. Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker; gazetemize yaptığı açıklamada; “Teminal esnafı ile hasbihal ettik, kıymetlimiz, Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Hocamızın selamlarını ilettiğimiz programımızda bir dokunduk, bin ah işittik.

Milletimizin partimize göstermiş olduğu teveccühe teşekkür ediyorum. Bugün Bir kez daha gördük ki; davamız hak! yolumuz açık geleceğimiz aydınlıktır. Pandemi sürecinin en çok etkilenen sektörlerinin başında gelen ulaşım sektörünün çok dertli, bir çok alanda olduğu gibi “Ulaşım Sektöründe’de” sürecin yönetilemediği, yanlış uygulama ve istikrardan yoksun kararlarla ciddi anlamda sıkıntılar yaşadıkları ve yaşamaya da devam ettiklerini dinledik.

Virüsün söz konusu Akp kongreleri olduğunda o alanlara ne hikmetse uğramadığı, tüm yaptırım ve müeyyidelerin millete reva görüldüğünü dayanacak güçlerinin kalmadığı milletin aklıyla resmen alay edildiğinin ve artık sabrın tükendiğini dile getirenlerin sayısı oldukça fazla. Hukuka olan güvenin, kalmadığı demokrasiye vurulan darbenin,İnsan Haklarına yapılan saldırıların.

Basiretsizce yürütülen dış diplomasinin yönetilemeyen ekonomimin yüksek enflasyonun algıyla yönetilen ülkenin artık nefes alması gerektiğinin altını çizmemiz gerek, milletimiz artık sandığı kurtuluş olarak görmeye başladı.

Geçmişi tertemiz, bilim insanı, devlet yönetim tecrübesi yüksek olan Genel Başkanımız sayın Prof Dr. Ahmet Davutoğlu hocamıza duyulan yüksek güveninde bizleri ayrıca mutlu ettiğini gücümüze güç kattığını da belirtmem lazım. Milletimiz içinde ve dertlerinin ortağı olmaya durmadan duraksamadan devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?