TÜGİAD ANKARA; ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTI

TÜGİAD ANKARA; ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTI

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi 11. Dönem Başkanı Zafer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde 11’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilen TÜGİAD Ankara’nın yeniden seçilen Başkanı Zafer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti. Şube adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozelesine çelenk koyan Yıldırım, buradaki saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Yeni dönem faaliyetlerine Anıtkabir’i ziyaret ederek başladıklarını,ilk olarak Ata’nın huzuruna çıktıklarını ifade eden Yıldırım, Anıtkabir Özel Defteri’ne duygularını aktardı:

‘’Bizlere Cumhuriyetimizin, hukukun üstünlüğü, demokrasi, iktisadi büyüme ve çağdaşlık yönünde ilerlemesinin vazgeçilmez bir zorunluluk olduğuna inanmayı öğrettiniz. Öğrettikleriniz ve vasiyet ettikleriniz, geçmişte, bugünde ve gelecekte her zaman aklımızda ve yüreğimizde var olarak bizlere rehberlik etmiştir ve edecektir.

İlke ve devrimleriniz yolumuza her daim ışık tutmaya devam edecektir. Bizlere armağan ettiğiniz bu aziz vatanı ve toprakları korumak en büyük görevimiz.

Milli ve manevi varlığımızı oluşturan kadim medeniyet birikimimizi muhafaza ederek milletimizin menfaatleri için çalışacağımıza, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü koruyacağımıza huzurunuzda ant içiyoruz.’’

Yeni dönemin ilk toplantısı gerçekleşti

Anıtkabir ziyaretinin ardından AOÇ Kaşıbeyaz’da programlarına devam eden Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, öğle yemeğinin ardından dönemin ilk toplantısını gerçekleştirerek önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek faaliyetleri istişare etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?