Fakirin, fukaranın, yaşlının, engellinin sigortası muhtarlardır…

Fakirin, fukaranın, yaşlının, engellinin sigortası muhtarlardır…

İznik’te MHP İznik İlçe Başkanlığı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda İznik ilçesinin ve kırsal mahallelerin sorunlarına ilişkin tespitler yapılırken, oluşturulan raporların ilgili kurum ve kuruluşlara iletileceği bildirildi.

Toplantıya MHP Merkez Disiplin Kurulu üyesi Muhammet Tekin, İl Başkan Yardımcıları Cemal Aksoy ve Alptuğ Burak Aytekin, Belediye meclis üyeleri, MHP ilçe yönetimi, MHP Kadın kolları, Ülkü ocakları teşkilatı ve İznik ilçesinin, tüm mahalle muhtarları katıldı.

MHP İznik İlçe Başkanı Hüseyin Çetin, şunları dile getirdi;

Muhtarlarımız vatandaşlar ile devlet kurumlarımız arasında bir köprü̈ görevi görmektedirler. Özellikle bu Koronavirüs salgını başladığı günden bu tarafa, gerek Kaymakamlık, gerek Emniyet güçlerimiz ile Vatandaşlarımız arasında her türlü iletişimi sağlayan köy ve mahalle muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız; gün geliyor, kırsal mahallelerden kaymakamlığa vatandaşın erzak yardımları için, sağlık problemleri için, Iilaç yardımları için bir günde belki birkaç defa ilçeye gidip gelmek zorunda kalıyorlar ve Vatandaşlarımızın her türlü sorununa yardımcı olmaya çalışıyorlar. Muhtarlarımız; mahallenin ve köyün her şeyi. Fakirin, fukaranın, yaşlının, engellinin, kısacası mahallelinin en kolay ulaştığı kişi. Bu olağanüstü dönemde mahallelinin ve Köyün her sıkıntısını çözmeye çalışıyorlar. İlçemizin, Beldelerimizin, Köylerimizin fedakar, cefakar, çalışkan Muhtarlarımızın gayretlerinden dolayı MHP ve Ülkücü camia adına tebrik ediyoruz, alkışlıyoruz.”

Heyet daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil’i ve İlçe Tarım Müdürü Osman Yorulmaz’ı makamlarında ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?