Alesso, Lost Frequencies ve R3hab’ın Yeni Parçaları 21 Mart Pazar PUBG MOBILE Üçüncü Yıl Performansında Yayınlandı

Alesso, Lost Frequencies ve R3hab’ın Yeni Parçaları 21 Mart Pazar PUBG MOBILE Üçüncü Yıl Performansında Yayınlandı

Superstar DJ’ler ekibi, 21 Mart Pazar günü üçüncü yıl dönümü oyun içi etkinliği için dünyanın en popüler mobil oyununda buluştu! Ayrıca yeni gelen Karakin haritası da görücüye çıktı!

PUBG MOBILE, geçen hafta sonu üçüncü yılını çok önemli bir kampanyayla kutladı. Dünyaca ünlü müzisyenler Alesso, Lost Frequencies ve R3HAB, battle royale hayranları ve dans müziği dinleyicileri için hem oyun içinde hem de YouTube’da benzeri görülmemiş bir canlı yayın partisinde üç tane yepyeni single içeren canlı bir performans gerçekleştirdi. Alesso’nun “Going Dumb”, Lost Frequencies’in “Rise”, R3HAB’ın “Stars Align” isimli şarkıları, 21 Mart’tan itibaren PUBG MOBILE sanal sahnesinde yeni birer single olarak gösterime girdi. 21 Mart Pazar günü resmi PUBG MOBILE YouTube kanalından da izlenmeye açıldı.

Bu ayın başlarında, PUBG MOBILE, “ÇILGIN RİTİMLER” müzik temalı yeni içerik yelpazesi sunan sürüm 1.3 güncellemesini aldı. Resmi PUBG MOBILE sosyal medya hesapları, üç yıllık aksiyon dolu mobil oyun eğlencesine uygun bir oyun içi performans için dünyaca ünlü üç DJ’i doğrulamıştı. Stockholm merkezli dans müziği yapımcısı Alesso, Belçikalı müzisyen Lost Frequencies ve Hollandalı-Faslı DJ R3HAB, parti sırasında yeni şarkılarının canlı performanslarını sundu. Dünyanın dört bir yanındaki ünlü gamer influencer’ların yanı sıra üç DJ de özel bir ünlüler gösteri maçına katıldı.

Müzik festivalinin bir parçası olarak, oyuncular artık sanal DJ sahnesinde üç DJ’den örnek kliplerin keyfini çıkarmak için Erangel, Spawn Island ve Cheer Park’taki elektronik müzik meydanına inebilecekler. 21 Mart ve sonrasında, Alesso’nun yeni single’ı “Going Dumb”, Lost Frequencies’in yeni single’ı “Rise”, R3HAB’ın yeni single’ı “Stars Align” ve ikonik K-pop grubu BLACKPINK’in hit single’ı “DDU-DU DDU-DU” remix versiyonu ile PUBG MOBILE dünyasında müzik tutkunları için ilk kez yayınlandı.

Canlı yayın partisine ek olarak, Sürüm 1.3 oyun modları ve Royale Pass Sezon 18’deki yeni ödüllerle birlikte yer aldı. PUBG MOBILE’ın üçüncü yıl dönümünde, Karakin Nisan’da yayınlanmadan önce mobil oyuncular ilk kez Karakin haritasına bir göz atabilirler. Sayısız mağara ve tünellerin bulunduğu ıssız bir çöl arazisinde yer alan Karakin’in ikiye iki kilometrelik savaş alanı, PUBG MOBILE battle royale aksiyonunu daha da artırıyor.

Üçüncü yıl dönümü kutlaması hakkında daha fazla ayrıntı için Facebook, Twitter ve YouTube’daki resmi PUBG MOBILE hesaplarını takip edebilirsiniz.

PUBG MOBILE, App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir.

Alesso Hakkında

Stockholm’den gelen Alesso, dans müziğinin en değerli yapımcılarından biri. Alesso, sektörde bağımsız ve küresel olarak yaklaşık 2 milyar yayın yapmış bir sanatçı. Ortak çalışmaları listesi, OneRepublic’den Ryan Tedder, Calvin Harris, Tove Lo, Liam Payne, Swedish House Mafia’dan Sebastian Ingrosso, Hailee Steinfeld, Florida Georgia Line, Anitta ve daha fazla eklektik sanatçıyla dolu. 2020’de süperstar Liam Payne’in rol aldığı “Midnight” ı piyasaya sürdü. Kayıt Rolling Stone, Billboard, Harper’s Bazaar, MTV’den övgü aldı ve James Corden ile The Late Late Show with Good Morning America’da ulusal televizyonda onurlandırıldı. Müzik yapmadığı zamanlarda dünyayı gezen sanatçı, festivallere manşet oluyor,  çeşitli kulüpleri ve mekanları satıyor.

Lost Frequencies Hakkında

Lost Frequencies takma adıyla tanınan Felix De Laet, geçtiğimiz beş yılda uluslararası müzik endüstrisinde başarıyı yakaladı. Multiple platin statüsüne ulaşarak, 18 ülkede 1 numara olarak ve Birleşik Krallık ‘ta 1 numaraya yükselen ilk Belçikalı sanatçı olarak hızla yükselen parçaları ile 2014 yılında küresel hit “Are You With Me” yi piyasaya sürdü. Lost Frequencies 2018’de 1 milyardan fazla etkileşim topladı, bu 2020 itibariyle 3,5 milyarı aştı. Şovu durduran canlı görünümlerden, kariyer yaratan stüdyo hitlerine kadar Lost Frequencies kendi tarzıyla meteorik bir şekilde yükselmeye devam ediyor.

R3hab Hakkında

Daha çok R3HAB olarak bilinen Hollandalı / Faslı DJ ve prodüktör Fadil El Ghoul, son on yılın büyük bir bölümünde dans müziğiyle yoluna devam ediyor. Afrojack, Pitbull ve Ne-Yo’nun “Give Me Everything” adlı çığır açan hit remixinden, kolektif olarak + 600 milyon etkileşim toplayan “All Around The World (La La La)” ve “Lullaby” adlı dans marşlarına, iş birliklerine kadar ZAYN, Sofia Carson ve daha fazlası ile R3HAB, oyundaki en yetenekli sanatçılardan biri olduğunu kanıtladı. 2016 yılında, kataloğunda ilk iki yıl içinde bir milyar dinlemeyi geçen CYB3RPVNK etiketini kurdu.

BLACKPINK Hakkında

BLACKPINK, YG Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli bir kız grubu. Dörtlü, JISOO, JENNIE, ROSÉ ve LISA’dan oluşuyor. BLACKPINK, Ağustos 2016’da ilk single’ı [SQUARE ONE] ‘ı yayınladıkları andan itibaren izleyicilerin kalbini fethetti. O zamandan beri, yayınladıkları her single’la, “DDU-DU DDU-DU” ve “Kill This Love” gibi hit şarkılarla, küresel süperstarlığa yürüyorlar. Bu başarıdan ilham alan BLACKPINK, 2019’da ABD’nin en büyük müzik festivali olan Coachella’ya davet edilen ilk kadın K-pop grubu oldu 2019’da 23 şehir, 4 kıta, 32 şov ve 4’ü Japonya’yı kapsayan bir dünya turunu başarıyla tamamladılar. BLACKPINK, Ekim 2020’de ilk tam albümü “THE ALBUM” u çıkardı, önde gelen müzik listelerinde zirveye yerleşti ve sayısız prestijli ödülün sahibi oldu.

Grubun küresel başarısı Dua Lipa, Lady Gaga, Selena Gomez ve Cardi B. Gibi isimlerle büyümeye devam ediyor.

BLACKPINK, YouTube’daki ilk canlı yayın konseri olan “THE SHOW” u 31 Ocak 2021’de başarıyla tamamladı. Artık her üye için solo projeler gibi çeşitli projeleri devam ediyor.

PUBG MOBILE HAKKINDA

PUBG MOBILE, 2017’de etkileşimli eğlence dünyasını fırtınaya sürükleyen fenomen olan PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’a dayanıyor. 100’e kadar oyuncu, kazanan her şeyi alır hesaplaşmasında savaşmak için uzak bir adaya paraşütle atlıyor. Oyuncular, kendi silahlarını, araçlarını ve malzemelerini bulup temizlemeye ve oyuncuları küçülen bir oyun alanına zorlayan görsel ve taktik açıdan zengin bir savaş alanında her oyuncuyu yenmeye çalışıyor.

Daha ayrıntılı bilgi için Facebook, Twitter ve YouTube’daki resmi PUBG MOBILE hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?