15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE AİLE YARDIMLAŞMA DERNEGİ; “Bursa’da üstlendiğimiz misyon ile Bursalıları kucaklamaya devam edeceğiz”

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE AİLE YARDIMLAŞMA DERNEGİ; “Bursa’da üstlendiğimiz misyon ile Bursalıları kucaklamaya devam edeceğiz”

15 Temmuz Demokrasi ve Aile Yardımlaşma Derneği; Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Münise Acar delegelerin desteğini birkez daha alarak güven tazeledi. Osmangazi’nin Tahtakale Semti’ne dernek merkezini taşıyan Acar delegelere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Aralık Han’a genel merkezini taşıyan derneğin kongresinde Divan Başkanlığı’nı DAĞDER geçmiş dönem başkanı Mustafa Bay üstlenirken katip üyeliğini ise KAYDER başkanı Erdal Kadir yaptı. Yönetim; Ayşe Poyraz, Ahmet Çakır, İrfan Acar, Seval Öztürk, Mustafa Yıldız, Murat Özdemir, İsmail Budak, Seçkin Aydın, Sefer Altın, Erol Ferik, Mehmet Çakmak, Cavit Can, Erdal Kadir, Mehmet Ali Acar, İsmail Turan isimlerinden oluştu.

15 Temmuz Demokrasi ve Aile Yardımlaşma Derneği Münise Acar; “15 Temmuz adında da anlaşılacağı üzerine Bursalıların her derdinde onları kucaklayacak, hemşehrilerimizin sıkıntılarına onları dinleyerek ortak olmak ve bu sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmak amacı ile kurulan bir dernektir. Bugün burada Bursa’ya yeni bir pencere açmak için toplandık. Biz bu pencere ile insanımızı buluşturarak, güzel etkinliklere imza atacağız. Yönetimdeki arkadaşlarımızın bu süreçte gecelerini gündüzlerine katarak çalışacak ve Bursa’mızda adım atmadıkları tek bir santimetre kalmayacaktır. Kongremizin Bursa’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?