CHP’lilerden Ardanuçlulara Ziyaret…

CHP’lilerden Ardanuçlulara Ziyaret…

“Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal ve Erkan Aydın, İl Yönetimi, Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz Derneğimizi ziyaret ettiler.
Nazik ziyaretleri için Cumhuriyet Halk Partisi ekibine Derneği’miz adına teşekkür ediyoruz…” sözler Ardanuçlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenol Demir’e ait. CHP’liler STK’lıları ziyarete devam ediyor. Bursa’nın etkin STK’sı ARDER’i de bu kapsamda ziyaret eden CHP’liler dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı, CHP’nin Yerel Gündemi’nde yer alan bilgileri dernek yönetimiyle paylaştı.
Ziyaret sonrası; Ardanuçlular ziyaretinde bulunan emekli eğitimci CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Cemil Ocak; “Partimiz bu pazar seçim olacakmış gibi saha çalışmalarına ağırlık vermiş, tüm programını bunun üzerine inşa etmiştir. Her ne kadar erken seçim olmayacakmış gibi söylemler iktidar kanadından yükselse de CHP olarak 2021 yılı içinde bir seçim olacakmışcasına çalışıyoruz. Bu ay içinde Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu Bursa’ya gelerek bir dizi temasta bulunacak. İl Yöneticilerimiz gezi programını planladılar. CHP Genel Merkezi’nin vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek noktasında da bir hassasiyeti oluştu. Bu kapsamda da Milletvekillerimiz vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları yerinde görmek amacı ile il il dolaşıyor, kurdukları sıcak ilişkiler sonucu edindiği izlenimleri not alıyor ve bu bilgileri Genel Merkezimiz ile paylaşıyor. Pandemi nedeniyle oluşan ağır ekonomik şartlar nedeni ile vatandaşlarımız hayat şartlarının altında daha da ezildi. İktidar bu konuda pespembe tablolarda çizse ekonomik bir kaosun içindeyiz. Kağıt üzerinde kalem oynatılarak vatandaşın karnını doyuramazsınız. İçinde yaşadığımız bu durum bizi erken seçim beklentisini daha güçlü kılıyor. Vatandaşlarımızın vicdanı STK’larda atıyor. O yüzdende STK’lar CHP için daha da önemli. Hükümet ekonomi kaygılarını gözeterek pandemi tedbirlerini gevşetti. Bu gevşemenin bize olan faturasının sağlık anlamında çok daha ağır olacağı Sağlık Bakanlığı’nın günlük açıklanan verilerine bakıldığında net anlaşılacaktır. Salgını yönetemeyen algıyı çok iyi yöneten Hükümet sürü bağışıklığı yöntemini seçti ise Coronavirisü dizginlemenin yolu bu değil! CHP toplumu kucaklayan politikaları ile CHP Kadroları ülkeyi yönetmeye her zaman hazırdır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?