MÜSLÜMAN TÜRK AİLE YAPIMIZA TAMAMEN TERS OLAN İSTİANBUL SÖZLEŞMESİ BİR İHANETTİ!

MÜSLÜMAN TÜRK AİLE YAPIMIZA TAMAMEN TERS OLAN İSTİANBUL SÖZLEŞMESİ BİR İHANETTİ!

Türk Diyanet Vakıf Sen Bursa Şube Başkanı Hilmi Şanlı yaptığı yazılı açıklamada; “İstanbul sözleşmesi Batı’ya verilmiş sosyo-kültürel bir tâviz anlaşması ve Müslüman Türk aile yapısının köküne dinamit konmasının adıydı…Bir kuşak sonra görülecekti ki, Türk aile yapısı Müslüman görünümlü Avrupalı aile, erkek ve kadın toplum yapısına dönüşmekti… Şiddeti önleyici, korumacı aile gerçeklerimize uygun Türk İslâm ruhundan neşet eden millî, yerli bir aile kanunu çıkartmak çok zor değildir.

Bu sinsi, dinî ve yıkıcı sözleşme şunun bunun tarafgirliğini ciddiye almayarak iptal eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a Türk Diyanet Vakıf- Sen Bursa şubesi olarak teşekkür ediyoruz.. BATI’YA VERİLMİŞ BİR TÂVİZ VESİKASI artık hükümsüzdür. cinsiyet eşitliği adı altında ve kadının beyanıyla ailenin “özgürleştirilmesi” yâni Amerikalılaştırılması ve Hollandalılaştırılmasıdır.

Bu ihânet sözleşmesinin tehlikesinin fark edilmemiş olması hasebiyle bu mevzuyu hatırlatmak istedik: Avrupa Birliği’nin modern-laik sömürge statüsüne sahip ülkelere dayatmalarından biri olan ve Sevr Anlaşması’nın sözde “medenî” cephesini ifade eden bu sözleşme Müslüman Türk aile yapısını parçalama plânıdır. Bu plânın en üst merkezi olan Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Konseyi, Türkiye de dâhil, bütün ülkelere “aileye ilişkin hukuki düzenlemeler” konusunda tahakküm ediyor ve baskı yapıyor.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin 25 Haziran 2019’da yayınladığı “Değişen Dünyada Aile” başlıklı raporu, kadını aileden koparıp, evin dışına çıkarmayı talep ediyor. Aileyi parçalayıcı bu raporun Türk aile yapısına teklif edilen gaflet eseri bu raporun kaldırılmasından Müslüman Türk aileleri memnun kalmıştır.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?