DEVA: “Merkez Bankası’nda 128 milyon doların hesabı verilmelidir”

DEVA: “Merkez Bankası’nda 128 milyon doların hesabı verilmelidir”

Kahramanmaraş’ta DEVA Partisi’nin Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Turgut Sezal, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınmasıyla ilgili, “A yada B kişisini göreve getirmek çözüm değil, önce hesabı verilemeyen 128 milyon doların hesabı verilmelidir” dedi.

Deva Partisi Kahramanmaraş Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Turgut Sezal, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.
“Ekonomik İstikrarın olmadığı bir düzende Merkez Bankası Başkanı her gün değişse yine boş” diyen Sezal, “Merkez Bankası Başkanı son 20 ayda 4.kez değiştirildi. Naci Beyi alıp Şahap beyi göreve getirmek bir çözüm değil, kayıplarda olan hesabı verilemeyen 128 milyon doların hesabı verilmelidir. Göreve getirelim A kişisi yapamazsa, B yapar o yapamazsa başkasını atarız düşüncesiyle koskoca ülkeyi deney tahtasına çevirdiler. Atılan her yanlış adım zaten kötü durumda olan vatandaşı daha da fakirleştiriyor” diye konuştu.

“GELİRKEN GÖREVE BAŞLADIK DİYEN AĞBAL, GİDERKEN ŞÜKRANLARINI SUNDU!”

Sezal açıklamasında, göreve gelirken sadece “Göreve Başladık” paylaşımı ile yetinen Naci Ağbal’ın sabah 04:20’de attığı Twitter paylaşımında görevden alınması dolayısıyla şükranlarını sunması başarısız siyasetin, başarısız yönetim şeklinin sadece tek adam rejimine endekslendiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?