Genç Parti’den DSP’ye Ziyaret! “Bursa’yı Kirli Zihniyete Peşkeş Çektirmeyeceğiz!”

Genç Parti’den DSP’ye Ziyaret! “Bursa’yı Kirli Zihniyete Peşkeş Çektirmeyeceğiz!”

Genç Parti Bursa İl Teşkilatı, DSP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı tarafından karşılanan Genç Parti Bursa İl Başkanı Tuncer Mutlu; sıcak ilgiden dolayı teşekkür etti. Mutlu’ya ziyarette Yönetimi ve ilçe Başkanları’da katılırken, Akıncı ve İl Yöneticileri ile İlçe Başkanları eşlik etti.

DSP Bursa İl Başkanı Akıncı; “DSP Bursa Örgütü’müzü ziyaret eden Genç Parti Heyeti’ne hoş geldiniz diyor, ulusal ve Bursa’nın önemli konuları ile ilgili yaptığımız açıklamaları, çalışmaları kendileriyle paylaşmaktan duyacağımız onuru tekrarlamak istiyorum. Bursa’nın kronik sorunlarıyla ilgili ileride yapılacak çalışmalarımızda kendilerininde görüşlerini almaktan büyük bir memnuniyet duyacağız. Ortak paydamız olan Bursa’yı bugüne kadar nasıl sahipsiz bırakmadıysak yarınlarda da aynı azim ve kararlılıkla sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

Genç Parti İl Başkanı Mutlu; “DSP Bursa İl Yönetimi’nin sıcak ilgisinden dolayı kendilerine müteşekkirim. Ortak payda olan Bursa ve Bursalıların kazanımları ve hakları hususunda muhalefetteki partilerimizin il başkanlıkları ile irtibatlıyız. Bursa’yı kaplayan rant kokan imar planları başta olmak üzere yakın takibimizdeki Yunuseli Havaalanı, Yenişehir Havaalanı’nın durumu, Yüksek Hızlı ve Yük Treni gibi Bursa’nın önünde yer alan 35 civarındaki konuyla ilgili DSP olmak üzere diğer il başkanlıkları ile açık diyaloğa hazırız. Bursa’yı size yedirttirmeyeceğiz!”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?