Damak Tadınız Değişsin İstiyorsanız STEAK 16 Altınşehir’de Hizmetinizde…

Damak Tadınız Değişsin İstiyorsanız STEAK 16 Altınşehir’de Hizmetinizde…

Pandemin getirdiği ağır ekonomik şartlara rağmen Bursa’mızda cesur girişimci gençlerden güzel teşebbüs. Nilüfer Altınşehir Koleji karşısında, Uğur mumcu Bulvarı’nda Binnaz Meltem Ayyıldız’ın açtığı STEAK 16 Kasap&Et Şarküteri ile Balıkesir ve Kütahya’da yetişen hayvanların eşsiz etleri ile tanışmaya hazır olun. Uğur&Merve Gürsoy çiftinin gözetiminde; Bursalıların damak lezzetine yeni tatlar kazandırmak için açılan şarküterinin kurdelasını belediyecilikte marka isim olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve Ülkem Parti Bursa İl Başkanı İsmail Şeker kesti.

Ülkem Parti Nilüfer İlçe Başkanı Salih Ayyıldız’ın evlatlarının açtığı yeni işletmenin açılışında Ülkem Parti Yıldırım İlçe Başkanı Metin Karadeniz, Ülkem Parti Gürsu İlçe Başkanı Yetkin Yüksel, Dünya Genç İş İnsanları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Doğan Yücel ve DÜNGİAD Teşkilat Başkanı İsmail Kutlu Kaya, iş insanı Avni Gürsoy yalnız bırakmadı.

Gayrimenkul sektörünün marka ismi, ekonomi ve siyasi çevrelerinin yakından tanıdığı Salih Ayyıldız; “Açılışımızda bizlerin her zaman yanında olan belediyecilikte marka isim sayın Mustafa Bozbey, Ülkem Parti Ailem sayın İsmail Şeker, sayın Metin Karadeniz, sayın Yetkin Yüksel, DÜNGİAD ailesi sayın Doğan Yücel ve İsmail Kutlu Kaya’ya katılımları için teşekkür ederim. Pandemi ile sarsıldığımız, vatandaşlarımızın ağır bir ekonomik yük altına girdiğimiz bu kritik günlerde evlatlarım Binnaz Meltem, Uğur&Merve’nin açtığı bu işletme Bursalılara da umut olsun isterim. Mahallemize ve Bursalılara hayırlara vesile olsun isterim. Sağlıklı günler yakın. İşletmemizin açılışına gelen tüm can dostlarıma teşekkür ederim.” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?