TÜGİAD Bursa’da Ahmet Parseker dönemi!

TÜGİAD Bursa’da Ahmet Parseker dönemi!

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi’nde Olağan Genel Kurul heyecanı yaşanırken, 2018-2020 döneminde 11. Dönem başkanı olarak görev yapan Ersoy Tabaklar bayrağı Ahmet Parseker’e devretti. Parseker yaptığı teşekkür konuşmasında, “Sadece üyesi olmaktan bile gurur duyduğum bu güzide dernekte bugün, değerli üyelerimizin teveccühü ile Şube Başkanı olmanın mutluluğu benim için tarifsiz” dedi.

Tügiad Bursa Şubesi‘nin 12. Olağan Genel Kurulu Almira Otel’de gerçekleşti. Protokolde önemli isimlerin katılım gösterdiği toplantıya Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Rumelisiad Genel Başkanı Ömer Kumova, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu, TÜGİAD Şube Başkanları, Bursa’daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda TÜGİAD üyesi katıldı.

TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel yaptığı konuşmada, Türkiye Genç İş Adamları Derneği’nin ülke ekonomisine oldukça büyük katkısı olduğunu vurguladı. Çevikel, Türkiye’nin ilk ulusal ve tek uluslararası genç iş insanları derneği olma ayrıcalığıyla 35. kuruluş yılımızda yeni bir dönemin kapılarını açıyoruz. Öncelikle TÜGİAD’ın 18’inci dönem yönetimi olarak derneğimizi bugünkü güçlü ve prestijli konumuna taşıyan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum. 16 milyar dolarlık ihracat, 50 milyar dolarlık ticaret hacmini temsil eden TÜGİAD ailesi olarak, ülke ekonomimizin gelişimine ve toplumsal kalkınma hedeflerimize daha da artan katkılar sağlamak için büyük bir heyecan ve kararlılıkla yola çıkıyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkürlerimizi arz ediyor, şahsım ve yönetim kurulum adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. Çevikel sözlerini, Ahmet Parseker‘e yeni görevinde başarılar dileyerek noktaladı.

TÜGİAD ÖMRÜM BOYUNCA MADALYA GİBİ KALACAK”

TÜGiAD Eski Başkanı Ersoy Tabaklar “12 Ekim 2018’de aldığım görevimi devir ediyorum. Böyle güzel bir günde görevi teslim etmek gurur verici. İki buçuk senede üyelerimize layık olmaya çalıştık. TÜGİAD ömrüm boyunca madalya gibi kalacak bende. Ben hem kurucularımıza hem de bugüne kadar hizmet eden başkanlarıma teşekkür ederim. TÜGİAD’ın ilk genel kadın başkanı olan Nilüfer Çevikel’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZ BTSO OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ” 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Pandeminin dünyaya öğrettiği çok şey var. Eski normalleri bir kenara bırakıp, yeni normalleri tarif ediyoruz. Eski ekonominin temsilcileri biraz geride kalıyor. İşte bu yüzden TÜGİAD çok önemli. Gençler bu noktada çok önemli. Onların desteğine, aklına ihtiyacımız var. Çok üretmemiz, çok çalışmamız gerekiyor. Ersoy Başkan ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Biz BTSO olarak her zaman yanınızdayız. Nilüfer Başkana ayrıca teşekkür ediyorum. Ekonomide ve her alanda büyümek istiyorsak eğer kadınlarımızın söz hakkının olması gerek. Onları hayatımızın her alanına dahil etmeliyiz” ifadelerine yer verdi.

BİZİM CİDDİ ANLAMDA ÜRETİM KABİLİYETİMİZ VAR” 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bursa gerçekten çok yönlü bir şehir. Hem kadim değerleri var hem de turizm, sanayi ve ekonomisi gibi çok yönleri var. Bursa yakın gelecekte inşallah güzel günlere gebe. Bizim ciddi anlamda üretim kabiliyetimiz var. BTSO’nun çok önemli çalışmaları var. Bu tür kuruluşlar sürecin beraber yönetilmesinde çok önemli bir araç. Son 1 yıldır önemli bir süreçten geçiyoruz. Bugün geldiğimiz noktada iyi durumdayız. Aşı olduğumuzda biraz daha rahatlayacağız. Biz Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak süreçte hep desteğimizi koyduk. Şehrimize katkıların olması beni çok mutlu ediyor. TÜGİAD’ın yeni başkanı hayırlı olsun” şeklinde konuştu .

“BU HEYECANINIZ HİÇ SÖNMESİN”

Bursa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanıaş Özer Matlı, “Biz kadın girişimcilerimiz, genç girişimcilerimizle beraber kapımız sonuna kadar size açık. Bu heyecanınız hiç sönmesin. Biz sonuna kadar TÜGİAD’ın ve Ahmet Parseker’in yanındayız” diye konuştu.

“BAYRAĞI DAHA İYİ NOKTALARA BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ”

Görevi devralıp TÜGİAD 12. Dönem başkanı olan Ahmet Parseker, hayatındaki en anlamlı günlerden birini yaşadığını ifade etti. TÜGİAD ailesiyle hep çok güzel işlere imza atmanın haklı gurunu yaşadıklarını kaydeden Parseker, “2010 yılında, Genel merkezimizde Murat Coşkunkan Başkanım, şubemizde Ali Şakir Tatveren Başkanım döneminde derneğimizin rozetini yakama takarak, TUGİAD Ailesine katıldım. 2012 yılında, Baran Çelik Başkanımın döneminde, şubemizde Denetleme Kurulu Asil Üyesi olarak ilk görevimi aldım. 2014 yılında, Gökhan Onur Başkanımın döneminde, Yönetim Kurulu Asil Üyesi olarak görev yaptım. 9. ve 10. Dönemde; sevgili arkadaşım, dostum Onur Özkul Başkanımın döneminde, Başkan Yardımcılığı görevini ifa etmeye çalıştım. 11. Dönemde yani son dönemimizde, yine başkan yardımcılığı görevini elimden geldiğince yerine getirmeye çalıştım. Yine bu son dönemde, Genel Merkezde Sicil Disiplin Kurulumuzda görev aldım. Şimdi baktığımda; 11 yıldır üyesi olduğum, 9 yıldır da çeşitli kademelerde aktif olarak çalıştığım; aynı zamanda sadece üyesi olmaktan bile gurur duyduğum bu güzide dernekte bugün, değerli üyelerimizin teveccühü ile Şube Başkanı olmanın mutluluğu benim için tarifsiz. Gururluyum ve çok heyecanlıyım. Bu mutluluğu ve heyecanı bizimle paylaşmak için burada olan, birlikte çalıştığımız ve çalışacağımız tüm üyelerimize; Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve şahsım adına bir kere daha teşekkür ediyorum. Ayrıca önümüzdeki dönem benimle birlikte bu zorlu yolda yürümeyi kabul eden 23 arkadaşıma da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Derneğimizdeki her bir üye olarak bizler, ülkemiz için sorumluluk almaktan asla çekinmeyen, taşın altına elini değil, gövdesini koyan, genç ve dinamik iş insanlarıyız. Bu ülkeye yatırım yapan, üretim yapan, istihdam sağlayan risk alan iş insanları olarak, canla başla çalışıyoruz. Türkiye Genç İş Adamları Derneği olarak bizler, kendi işlerimizin yanında öncelikle üyelerimize, Bursa’mıza ve ülkemize değer katmak için büyük bir çaba sarf etmekteyiz. Bu çaba, asla tek bir kişiye mal edilemez. Bu yüzden tüm üyelerimize katkıları için teşekkür ediyorum. Bu değerli bayrağı bir önceki dönemden gururla devraldık; inşallah çok daha iyi noktalara hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Ahmet Parseker, Hasan Keskin, Onur Özselek, Nur Gül Arslan, Mesut Meriç, Nuri Cem Erbak, Yasemin Yeşilova, Sadi Cem Türkün, Erol Akbaş olurken, Denetleme Kurulu Asil Üyeleri ise Gökçe Belge, Şeyma Özçimen, Ertan Çeçener oldu.

  

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?