POLONYA’NIN AMAZON’U ALLEGRO’DA ÜRÜNLERİNİZİ SATMA ZAMANI

POLONYA’NIN AMAZON’U ALLEGRO’DA ÜRÜNLERİNİZİ SATMA ZAMANI

Çok fonksiyonlu bir e-ticaret yönetim programı olan Propars, Polonya e-ticaret pazarındaki en büyük oyuncu Allegro ile işbirliği yaptı. Doğu Avrupa’nın rakipsiz e-ticaret sitesi Allegro, dünyada ilk 10’da yer alan bir alışveriş sitesi. Propars’ın, Allegro ile yaptığı anlaşmayla, ödemelerinizi nasıl alacağınız, kargolarınızı nasıl ulaştıracağınız gibi konularda rehberlik yapıyor. Dil engeli gibi problemleri de ortadan kaldıran Propars, kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

Polonya, e-ihracat alanında sağladığı birçok avantaj ile Avrupa pazarında son zamanlarda öne çıkıyor. Polonya’nın en büyük e-ticaret sitesi olan Allegro, Avrupa’nın en büyük dördüncü e-ticaret sitesi. Allegro, Avrupa’da dördüncü olmakla kalmıyor, dünyanın da en büyük 10 pazaryeri arasında yer alıyor. Allegro, Propars İş Geliştirme Müdürü Ayşe Terzi tarafından Propars bünyesine eklendi.

Doğu Avrupa’da satış yapmak isteyen satıcılar, Propars sayesinde dakikalar içinde Allegro gibi 205 milyon ziyaretçi sayısına sahip olan pazaryerlerinde yer alabilecekler. Satıcılar, Propars’ın sağladığı hizmet ve Allegro aracılığı ile e-ticaret hacmi geniş, kullanıcı sayısı fazla olan ülkelerde ürünlerini satışa çıkarabilecekler.

TÜRK ŞİRKETLER DOĞU AVRUPA EN BÜYÜK PAZARINA BİR TIK UZAKTA

Propars sayesinde, bütün siparişler tek bir ekrandan yönetilirken, stoklar otomatik olarak güncelleniyor. Uygulama, iş ortaklarına pazaryerlerindeki mağazaları açarak satışta olan ürünlerin takibini de yapıyor.

Doğu Avrupa/Polonya pazarına açılmak isteyen satıcıların çekindiği konular arasında olan dil bariyerini de müşterisi için çözen uygulama, Türkçe ara yüze sahip. Propars ile kategori ve ürün özelliklerini Türkçe olarak seçebiliyorsunuz. Ürün bilgileriniz ise Polonya’nın anadili olan Lehçeye göre sistem üzerinden otomatik olarak çevriliyor.

2020 YILINDA POLONYA’NIN %83’Ü E-TİCARETİ KULLANDI

38 milyona yakın nüfus arasından 25.4 milyon tüketicinin online alışveriş yaptığı Allegro’da yıllık kişi başı sepet tutarı 456 Euro. 15 ile 79 yaş aralığındaki kitlenin %83’ü online alışveriş sistemini kullanmış.

PROPARS HAKKINDA

2013 yılında Engin Sezgin tarafından kurulan ve yazılımı Uğur Ünver tarafından yapılan Propars, çok fonksiyonlu bir e-ticaret yönetim programıdır. Propars kurulduğu günden bu yana yurt içinde elde ettiği birikim ve deneyimi uluslararası platforma taşıyor. KOBİ’lerin Amazon, ebay ve Etsy gibi dünyanın en önemli alışveriş sitelerinde yer almasını sağlıyor. Bulut teknolojisini kullanan Propars 54 ülkeye e-ihracat yapılmasına aracılık ediyor. Propars’a üye olan işletmeler, birkaç adımla ürünlerini dünyaya tanıtma imkânı buluyor. Propars bu şirketlere ilk adımda mağaza açma fırsatı sunuyor. İkinci adımda üyelerinin anlaşmalı olduğu kargo firmalarıyla indirimli fiyatlarla çalışmasını, son adımda da diledikleri ülkelerde satışa çıkmalarını sağlıyor.

Firmalar ürünlerini Propars paneline toplu halde sadece bir kez yükleyerek Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen pazar yerlerinde satışa çıkabiliyor. Bir entegrasyon firması olan Propars sayesinde her ürün için ayrı ayrı ilan açmaya gerek kalmıyor. Firmalar tek tuşla tüm mağazalarının yönetimini tek bir panel üzerinden yapabiliyor. Propars firmalara zamandan tasarruf sağlıyor. Ürünlerini yurt dışı pazarlarda da satışa sunmak isteyen firma sahipleri için çeviri hizmeti de sunan Propars, ürün bilgilerini satış yapılan ülkelerin dillerine otomatik olarak çeviriyor. Türkçe bilmeyen milyonlarca müşteriye kendi dilinde ulaşma fırsatı tanıyan Propars 7/24 hizmet garantisi veriyor.

Ödeme sistemi entegrasyonunda da müşterinin yanında olmaya devam eden Propars bugüne kadar 1500 firmanın dijital dönüşümüne katkı sağladı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?