GÜRSU’DA ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN KAHRAMANLARI ANILDI

GÜRSU’DA ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN KAHRAMANLARI ANILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü Gürsu’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gürsu’da, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü kutlamaları kapsamında, Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törenin ardından, Gürsu protokolünün katılımıyla, şehit kabristanı ve şehit ailelerinin ziyaretleri gerçekleştirildi.

Gürsu Belediyesi’nce, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla, öğrenciler arasında, ’18 Mart Çanakkale Geçilmez’ konulu kompozisyon yarışması düzenlendi ve Gürsu Ay Yıldız Mehteran Takımı gösterisi sunuldu.

Çanakkale ruhunu taşıyan kompozisyonlarıyla yarışmamıza katılan öğrencilerimizin kalemlerinden dökülen hisleri hepimizi duygulandırdı” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çanakkale Zaferimiz’in yıldönümünü kutladığımız bu mübarek günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Uğruna kanlarını akıttıkları al sancağımızın göklerde dalgalanması için bugün de bizler canımızı ortaya koymaya hazırız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?