BÜYÜK DESTAN NEXT LEVEL AVM’DE YAŞATILIYOR

BÜYÜK DESTAN NEXT LEVEL AVM’DE YAŞATILIYOR

18 Mart Çanakkale Zaferi Sergisi Next Level Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerin ilgisine sunuldu

JLL Türkiye tarafından yönetilen, Başkentin önde gelen alışveriş merkezlerinden Next Level AVM, 18 Mart Çanakkale Zaferi Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.

Büyük Zaferin 106’ncı yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları ile Çanakkale Zaferi’nin anlam ve önemini anlatan görseller yer alıyor.

Next Level AVM 2. katta ziyaretçileri duygu yüklü tarihi bir yolculuğa çıkaran sergi 21 Mart tarihine kadar 10.00 – 20.00 saatleri arasında görülebilecek.

Next Level AVM Hakkında:

Next Level Alışveriş Merkezi, Ankara’nın en gelişmiş lokasyonu Söğütözü’nde, Eskişehir ve Konya yollarının kesişim noktasında yer alıyor. Birbirinden seçkin dünya markalarını bünyesinde barındıran alışveriş merkezi, dekorasyonundaki incelikli detayları, tavanı şeffaf süs havuzlarından içeriye süzülen gün ışığı ile ziyaretçilerine ferah ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Geniş alanlarının yanı sıra Teras alanıyla da ziyaretçilerini açık hava ile buluşturan Next Level Alışveriş Merkezi, pandemi sürecinde de misafirlerine sağlıklı, rahat, konforlu ve güvenli alışverişin yanı sıra keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.

www.nextlevelavm.com.tr

  • nextlevelavm
  • Next Level AVM
  • nextlevelavm

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?