İstanbul Mobilya Fuarı 22 – 27 Haziran’da…Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde

İstanbul Mobilya Fuarı 22 – 27 Haziran’da…Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde

Türkiye’nin en büyük mobilya fuar organizasyonu olarak gerçekleştirilecek uluslararası nitelikteki İstanbul Mobilya Fuarı, 22 – 27 Haziran tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak düzenlenecek.  

260 bin metrekarelik alanda yapılacak olan İstanbul Mobilya Fuarı; ürün gruplarına göre ayrılmış 23 salonda yerli ve yabancı 3 binden fazla marka katılımı ile dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere kapılarını açacak. Kıtaları kesiştiren İstanbul’da,  mobilya sektörünün devlerini ağırlayacak olan organizasyon, Avrupa’nın da en büyük fuarı olma niteliğini taşıyor.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’nin de katkılarıyla MOS Fuarcılık tarafından düzenlenecek fuarla ilgili MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı değerlendirmelerde bulundu. Başkan Balcı, “Kovid-19 pandemisi nedeniyle en güvenli olacak şekilde gerçekleştirilmesini planladığımız İstanbul Mobilya Fuarı, son alınan karar doğrultusunda 22 – 27 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilmek üzere yeniden takvime alındı” dedi.

Mustafa Balcı, “Pandeminin ülkemizde birinci yılını doldurduğu şu günlerde, arkamızda bıraktığımız koca bir yıl boyunca sektörümüz çok büyük sınavlardan geçmiştir. Ancak sektörümüzde faaliyet gösteren büyüklü küçüklü olmak üzere tüm firmalarımız bu sınavdan geçmek için var gücüyle çalışmaya, üretmeye ve ayakta kalmaya devam ediyor” diye ifade etti.

Yabancı alıcılar Türkiye’ye gelmek için can atıyorlar diye belirten MOSDER Başkanı Mustafa Balcı “Kaliteli, uygun fiyatlı ve tasarım gücü yüksek Türk mobilyasına dünyadan yoğun bir talep var. 22 – 27 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek büyük buluşma için katılımcı markalar ön hazırlıklarını tamamladılar. Bizde, dernek olarak üye markalarımızla birlikte fuara katılım sağlayacağız. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, en zarif ev mobilyalarından, iç mekan tasarımlarına ve global mobilya trendlerine kadar bir çok ürün hem B2B hem B2C alıcılarla buluşturacak. Tüm sektörümüzü kucaklayacak bu büyük organizasyonda yerimizi almak için büyük bir heyecanla bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?