Erdoğan’a ABD’de Yayınlanan Reklamı Tasvip Etmiyoruz! Türkiye’de Belediyeler Üzerinden Başlatılan Kampanyayı Milletin Kaynaklarını Harcandığı İçin Doğru Bulmuyoruz!

Erdoğan’a ABD’de Yayınlanan Reklamı Tasvip Etmiyoruz! Türkiye’de Belediyeler Üzerinden Başlatılan Kampanyayı Milletin Kaynaklarını Harcandığı İçin Doğru Bulmuyoruz!

“Bursa da belediyecilik; Yerel Yönetime Bakış!” ABD’de Cumhurbaşkanı Erdoğan için başlatılan çirkin reklam kampanyasına; Türkiye’de belediyeler üzerinden Erdoğan’a destek reklam kampanyası ile başlatıldı. Reklam kampanyalarının belediyeler üzerinden başlatılmasına ise en sert eleştiri Gelecek Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker’den geldi.

Başkan Çakamaker; “Ve Yerelde Yönetimden Anlaşılan. İşte Bu! Sayın Cumhurbaşkanımızı hepimiz seviyoruz. Bazen eleştirilerimize sebep oluyor ise, bir siyasi partinin Genel Başkanı olduğu içindir. ABD de edep sınırlarını aşarak başlatılan kampanyayı şiddetle kınıyoruz. ABD’ye ülkemizin iç dinamiklerine ve iç dengelerine karışma hüvviyetini Türkiye’nin hiç bir siyasi kurumu vermez! Başlatılan bu çirkin kampanyaya şimdi aralarında Bursa’nın belediyelerinin de bulunduğu kamu kurumları Türkiye’nin her noktasında karşı kampanya başlatmış. Bu kampanyalarda Bursalıların belediyelere teslim ettikleri kaynaklarının kullanıldığını görmek bizi üzdü. Bursa da belediyelerimiz neden milletin parasıyla bu tarz bir hizmete ihtiyaç duydu! Bilemiyoruz. Anlamak mümkünde değil! Allah’ım senin yardımın ve ihsanın gerek! Ne olur bu pandemi günlerinde milletimize yardım et! #Gelecekte Asla #Bunlarolmayacak!” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?