Davullu zurnalı kongre!

Davullu zurnalı kongre!

AK Parti’nin pandemiye rağmen ülke genelinde düzenlediği ‘lebaleb’ kongrelerden birisi de Hatay’da yaşandı. Gençlik kollarının 11 Şubat’ta düzenlediği kongresinde sazlı sözlü, davullu zurnalı düğün havasında eğlence yapıldığı ortaya çıktı. AK Partili bir ilçe başkanının omuzlara alınıp oyun oynadığı görüntülere yansıdı.

Davullu zurnalı kongre!

Sözcü’den Can Çapar’ın haberine göre AK Parti kongrelerinde gündeme gelen ‘lebaleb’ manzaraların bir benzeri de Hatay’da yaşandı.

11 Şubat’ta gerçekleştirilen Hatay İl Gençlik Kolları 6. Olağan kongresinde partililerin kapalı mekanda bir araya geldiği, pandemi kurallarına dikkat etmediği, şarkılar söylediği, davullar eşliğinde birbirlerini omuzlarına alarak oyun oynadığı anlar yaşandı.

Gençlik kolları kongresinde AKP Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt, partililer tarafından omuzlara alındı, kongre bir düğün havasında kutlandı. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı görüntülerde birçok kişinin maske takmadığı da görüldü.

Milletvekilleri, il başkanı, belediye başkanları ve partililerin kongrede sosyal mesafeye dikkat etmeden oturduğu görüntülere yansıdı. Görüntüler, sosyal medyada paylaşılmasıyla büyük tepki topladı.

CORONAYA YAKALANMIŞTI

Omuzlardaki görüntüsüyle dikkat çeken AK Parti Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt, kasım ayının sonlarında Covid-19’a yakaklanması ve ilerleyen günlerde hastalığı atlatmasıyla da gündeme gelmişti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?