Anker, Nebula Deneyim Merkezini Dünyada İlk Kez D&R’da Açtı!

Anker, Nebula Deneyim Merkezini Dünyada İlk Kez D&R’da Açtı!

Sinema salonlarının COVID-19 kısıtlamaları nedeniyle boş kaldığı bugünlerde, Anker ve D&R işbirliği ile istenilen her mekan sinemaya dönüşüyor. Yüksek görüntü ve ses kalitesiyle dikkat çeken Nebula ürün ailesine, son olarak tüm yayınları canlı izliyormuş hissi veren Cosmos Max 4K ve Cosmos (1080p) ev sineması projektörleri katıldı. Nebula’da ürün gamını daha üst teknolojilerle geliştirmeye devam eden Anker, Nebula Deneyim Merkezi’ni dünyada ilk kez İstinye Park D&R’da açtı. Kapsamlı ve iddialı teknoloji ürünlerinin Türkiye’deki doğru adreslerinden olan D&R, Nebula’yı teknoloji tutkunlarıyla buluşturacak.

COVID-19 pandemisiyle birlikte iş ve eğitimin yanında sinemalar da eve taşındı. Özellikle sokak kısıtlamaları nedeniyle evde geçirilen sürenin arttığı bu dönemde taşınabilir projeksiyonlarla sinemanın dev perdesi ve görüntü kalitesi evlerde sinemaseverlerle buluşuyor.
Teknolojinin global lideri Anker de bu dönemde yüksek görüntü ve ses kalitesiyle öne çıkan Nebula serisi taşınabilir projektörlerini D&R ile Türk tüketicilerin deneyimine sunuyor.

Yeni seri Nebula projektörler Türkiye’de ilk kez D&R’da!

Türkiye’deki teknoloji tutkunlarının tercih ettiği adreslerden olan D&R mağazaları, bir ilke daha imza attı. Sinemayı evlere taşıyan Anker, Nebula ailesini Türkiye pazarına sundu. Ziyaretçiler, D&R İstinye Park içerisinde yer alan deneyim merkezinde Anker Nebula projektörler ile buluşuyor. D&R, Nebula ile teknolojik ürünler skalasını daha da genişletiyor.

Wi-Fi İLE KOLAY BAĞLANTI

Nebula Apollo, Nebula Capsule II, Nebula Mars II Pro, Nebula Astro, Nebula Cosmos ve Cosmos Max ürünlerinde sunduğu Wi-Fi özellikler, yüksek ses ve görüntü kalitesiyle sinema kültürünü yaşatan Anker’in Nebula serisi IntelliBright algoritmasını kullanarak, DLP teknolojisiyle 100 ile 1500 ANSI Lümen parlaklığa kadar görüntüyü 150 inç ekranda yakalamayı başarıyor. Pek çok yeniliği barındıran Nebula serisi, Wi-Fi ile kullanılmasının yanında HDMI ve USB bağlantılarına da sahip.

YENİ NESİL ÜRÜNLER

Anker Nebula serisinde son olarak 2020 yılı kasım ayında iki yeni nesil projektörün lansmanını gerçekleştirdi. Cosmos Max 4K ve Cosmos (1080p) ev sineması projektörleri özellikleriyle film, spor etkinlikleri ve videoları, çekim sırasında canlı izliyormuş hissi vererek izleyiciye sunuyor. Cosmos Max, Hyrid Log Gamma (HLG) sayesinde eski DVD’lere, videolara ve canlı TV yayınlarına bile yeni bir soluk getirmeyi vadediyor. HDR olmayan içeriği algılayan Cosmos Max, izlenen her şeyin görüntü kalitesini gerçek zamanlı olarak ölçeklendiriyor. Cosmos’un hoparlörleri, Dolby Digital Plus’ın 360 derece sinema deneyimini bir üst noktaya taşıyor. Android TV 9.0’a sahip ürün, Prime Video, Netflix, YouTube ve diğer binlerce uygulama, film, oyun ve daha fazlası için tasarlandı.

ÇOCUKLARA ÖZEL TASARIM

Evde kal dönemlerinde hem ders çalışıp hem de sosyal aktiviteler yapmak zorunda kalan çocukları da unutmayan Anker, onlara özel Nebula Astro ürününü de kullanıma sundu. Ürün, yerinde duramayan çocuklarla beraber onların gittiği her yerde sinema keyfini yaşatıyor. Çocuklara özel tasarlanan Anker Nebula Astro, gözleri korumak için Eye Guard teknolojisi ile tasarlandı. Ampulüne 60 cm yaklaşılması durumunda projeksiyonu durdurarak önündeki kişinin gözlerine zarar vermiyor. Öte yandan küçük boyutuyla cep sineması yakıştırmasını hak eden Nebula Astro, 100 ANSI lümen yüksek parlaklık değeri ve 2,5 saatlik pil ömrüyle evin istenilen her köşesinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Netflix ve Amazon Prime’daki favori dizi ve filmler birkaç dokunuşla izlenebiliyor. Nebula Astro aynı zamanda EBA uzaktan eğitim için de ideal bir ürün.

“ANKER NEBULA İLE HAYATA BAĞLANIN”

Anker, Nebula ile sunduğu hayata keyif ve konfor katan yüksek teknolojisini tüketiciyle buluşturmak için deneyim merkezleri de oluşturdu. “Anker Nebula ile Hayata Bağlanın” mottosuyla oluşturulan deneyim merkezleri oyun, yaşam, sinema, uzaktan eğitim ve birçok alanda teknolojinin eve nasıl taşındığını bire bir görme şansı veriyor. Türkiye’nin en büyük kültür sanat ve eğlence dünyası perakendecisi olan D&R’ın İstinye Park mağazasında oluşturulan Nebula deneyim merkezi, sinema ve büyük ekranda içerik izleme keyfini evine taşımak isteyenlerin ileri teknolojili Nebula teknolojisini deneyimlemesini sağlarken aynı zamanda birçok özel etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Yıl içinde Anker, Nebula Deneyim Merkezi ile yeni teknoloji ve ürünlerini teknoloji tutkunlarıyla buluştururken, hayatına teknolojiyle konfor katmak isteyenlerin ilgisini çekecek etkinlikler de düzenleyecek.

Anker Hakkında

Şarj teknolojilerinde global lider olan Anker, taşınabilir bataryalar, şarj cihazları, hoparlör, kulaklık, kablosuz teknolojiler ve akıllı ev elektroniği alanında tüketicinin beklentilerini etkin biçimde karşılıyor Anker ayrıca Soundcore, Eufy, Nebula ve Roav kategori markalarıyla da tüketicilerin ihtiyaç duyduğu kaliteli, yüksek performanslı ve akıllı teknolojileri pazara sunuyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?