ALPHAN GÖĞÜŞ, HUOBİ GLOBAL’İN “BÖLGE GENEL MÜDÜRÜ” OLDU.

ALPHAN GÖĞÜŞ, HUOBİ GLOBAL’İN “BÖLGE GENEL MÜDÜRÜ” OLDU.

Dünyanın en büyük dijital varlık hizmetleri platformlarından biri olan Huobi, Türkiye Genel Müdürü Alphan Göğüş’ü, Rusya ve Ukrayna’yı da kapsayan Bölge Genel Müdürü olarak atadı.

Huobi Global, Rusya, Türkiye ve Ukrayna’daki pozisyonları güçlendirmeyi amaçlayan bir hamle ile Alphan Göğüş’ü, yeni Bölge Genel Müdürü olarak atadığını duyurdu. 2019’dan beri Huobi Global’de çalışan Göğüş’ün bu atamasında Huobi’nin Türkiye’de 2020’de gösterdiği hızlı gelişimdeki performansı önemli bir etken olmuştur. Göğüş, blok zinciri, dijital varlıklar ve geleneksel finans alanındaki deneyimi ile kripto para birimi yönetiminde bir lider, bir fikir önderi olarak kabul edilmektedir.

Göğüş’ün atandığı bölge, Huobi’nin uzun zamandır radarında olan; kripto para birimlerine her gün ilginin arttığı son derece stratejik bir bölge. Alphan Göğüş’ün bu terfisi, Huobi’nin global büyüme stratejilerinin bir parçası ve dev markanın varlığını genişletmek amacıyla yapılmış önemli bir atama olarak yankı buldu.

Huobi Global, müşteri odaklı yaklaşımını geliştirmek ve aynı anda birçok farklı bölgede “global lider dijital varlık hizmetleri platformu” olmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda belirli bölgelerdeki bağları güçlendirmek ve bu bölgelerdeki müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için nitelikli yerel iş gücünden oluşan ekipler kurmaktadır.

Alphan Göğüş, özellikle Türkiye kripto para sektöründe güçlü bir geçmişe sahip.  13 yıllık Deloitte geçmişinden hemen sonra, 2016 – 2019 yılları arasında Türkiye’nin kripto para alanındaki ilk yerel borsası BTC Turk’ün gelişiminde önemli rol oynayan Göğüş, 2019’da Huobi Türkiye’ye Genel Müdür olarak transfer olmuştu. Bu atama ile birlikte artık bu dev markanın Bölge Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?