Kükürtlü sakinleri parklarından vazgeçmiyor

Kükürtlü sakinleri parklarından vazgeçmiyor

Geçtiğimiz günlerde Osmangazi Belediyesi tarafından parkları sökülüp imara açılan Kükürtlü Mahalle sakinleri, bugün de parkın önünde bir araya gelerek ‘Parkımızı geri istiyoruz’ dedi.

Mahalle sakinlerinin yapmış olduğu eyleme CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve DOĞADER üyeleri destek verdi.

Park geri gelene kadar eylemlerine devam edeceklerini söyleyen DOĞADER üyesi Murat Demir, “Ne yazık ki bir hafta içinde mahallenin temsilcileri belediyeyle görüşmüş ama olumlu bir sonuç alamamıştır. Buradan bir kez daha sesimizi yükseltmek istiyoruz. Kükürtlü Mahallesi Nasrettin Hoca Çocuk Parkı’nı geri istiyor. Bu alan hem mahalle için hem de Bursa için önemli bir alan. Her geçen gün yeşil alanların yok edildiği, mahallerdeki sosyal alanların azaldığı, binaların çoğaldığı bir dönemde var olan bir park alanını yıkıp yerine bina dikmek akıl dışı bir uygulamadır.” dedi.

Parkın binaya çevrilmesinin son derece yanlış bir uygulama olduğunu ifade eden CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Her tarafın betonlaştığı dönemde, kararın çok anlamsız olduğunu ifade etmek istiyorum. 1 metrekare yeşil alanın şehir merkezinde önemli olduğu bu dönemde 30 yıldır kullanılan bu yeri nasıl ranta açarlar? Osmangazi Belediyesi’nin  bütün işi bitti de bütün dertleri çözüldü de bu parkın ranta açılmasına mı geldi sıra? Bu yanlıştan bir an önce dönün, belediyeciliğin asıl işlerine bakın!” şeklinde konuştu.

BursaMuhalif.com/Haber Merkezi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. MİLLET VEKİLİ ERKAN AYDIN,ÖNCELİKLE 1977’DE CHP NİN YAPTIĞI YANLIŞIN,GASPIN DÜZELTSİN.BEDELSİZ 306 m2 NASIL ÇÖKTÜĞÜNÜ VE HAKSIZLIK YAPTIĞINI ÇÖZMELİKİ;ONDAN SONRA PARKI KORUMANIN DAVASINA DESTEK OLMALI! GÖRÜNTÜ POLİTİKASI YAPMAMALI.PARKIN EVVELİYATNI BİLMEDİĞİ AÇIKTIR.İSTİYORLARSA BİLGİLENEBİLİR.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?