Mudanyalılar Sizi Dinliyorum…

Mudanyalılar Sizi Dinliyorum…

MHP’li isimden sosyal paylaşım hesabından Mudanyalılara çağrı. MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden; Mudanyalılara çağrıda bulunarak ilçe hakkındaki düşüncelerini sordu. Sözcü Erden; “Söyleyin dillendirelim, isteyin iletelim, doğruya teşekkür edelim, yanlışta uyaralım, eksiği tamamlayalım.” çağrısına onlarda talep bildirimi geldi.

O bildirimlerde; “BUDO ve İDO’nun, Güzelyalı ve Mudanya da bulunan iskele tabelalarını, Mudanya ve Güzelyalı olarak değiştirin, Mudanya’nın ve Güzelyalı’nın tanıtımında çok büyük hizmet etmiş olursunuz. Pazar Yerleri’nde pazarcı esnafına olan sınırlandırma, Kapanan Kapalı Pazar Alanı’nın acilen tekrar açılması, Kızılay Kampı’nın tekrar canlandırılması, Eğerce Sahili’nde mazgalların ve su giderlerinin tıkalı olması, Mudanya genelinde sahipsiz hayvanların genel bakımı, yıkılan park yerinin akıbeti” gibi konular listenin ilk sıralarını doldurdu.

Konuyla ilgili Sözcü Erden gazetemize yaptığı açıklamada; “Günlük nüfusu 200 binlere dayanan İstanbul’un Bursa’ya açılan kapısı Mudanyalıları dinlemek istedik. Yüzlerce sorun tarafımıza iletildi. Notlarını aldık. Vatandaşlarımız sorunlara karşı MHP’den bir çözüm bekliyor. MHP sorunların üstesinden gelebilecek dinamik yapısı ile Mudanya’nın da Meclis’te sigortasıdır. Bize iletilen her düşünceyi Mudanya Belediyesi ile ilgili Kamu Kurumları’na aktaracağız. Çözümün adresi MHP’dir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?