Özdağ’a saldırı!

Özdağ’a saldırı!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, cuma namazına gitmek için evinden çıktığı sırada 5 kişinin sopalı ve silahlı saldırısına uğradı. Özdağ hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Saldırganların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir” denildi. Evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ ile ilgili Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci yapılan saldırıyı “Siyasi terör” olarak nitelendirdi ve konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi. 5 kişinin saldırısı sonrası hastaneye kaldırılan Özdağ ise “Beş kişiydiler. İkisi sopalarla vururken, biri silah tutuyordu. Silah çekersem belki ateş edecekti. Kafamdan kanlar akmaya başladı” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Twitter hesabından Özdağ’ın saldırıya uğradığını duyurdu. Temurci, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir” dedi.

“CUMA NAMAZINA GİTMEK İÇİN ÇIKARKEN SALDIRMIŞLAR”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Özdağ’ın başından yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını belirtti. Üstün, “Evinden cuma namazına gitmek için çıkarken saldırıya uğramış. Takip edildiği anlaşıyor” dedi.

DİĞER BAŞKAN YARDIMCISINA DA SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün Sakarya’daki evine de 8 Aralık’ta S.A. isimli zanlı tarafından silahlı saldırı düzenlenmişti. Gelecek Partili kaynaklar, Üstün’ün ailesiyle birlikte Ankara’da olduğunu söylemiş, saldırı sonrası teslim olan S.A’nın daha önce sabıkası olduğu belirtilmişti.

“ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLMEKTEDİR”

Ankara Valiliği konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “26. Dönem Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan YARDIMCISI Sn Selçuk Özdağ, ikametgahının önünde fiziki saldırıya uğramış olup, hastanede tedavi altına alınmıştır. Saldırganların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir” denildi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Gelecek Partili Selçuk Özdağ’ın evinin önünde saldırıya uğramasıyla ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Termurci, saldırıların artık belden aşağı olduğunu kaydederek, Gelecek Partisi’nin bu olayın peşini bırakmayacağını söyledi.

“ŞU AN BUNLARI KONUŞMAK DOĞRU OLMAZ”

Saldırının, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın, Özdağ ile ilgili yaptığı paylaşımlardan sonra gerçekleşmesi dikkatlerden kaçmazken, konuyla ilgili olarak konuşan Temurci, “Selçuk bey konuşan, düşündüğünü söyleyen bir siyasetçidir. O şahsın talimatını alan birileri mi saldırmıştır bilemeyiz. Şu an bunları konuşmak doğru olmaz” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci

TEMURCİ SALDIRIYI “SİYASİ TERÖR” OLARAK NİTELENDİRDİ

Yapılan saldırıyı “Siyasi terör” olarak nitelendiren Temurci, konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını vurguladı ve bu saldırıyı yapanların adalet önünde hesap vereceğini aktardı.

DAVUTOĞLU AKŞAM SAATLERİNDE ZİYARETTE BULUNACAK

Öte yandan programı kapsamında şu an Mardin’de bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve yardımcısı Selim Temurci akşam saatlerinde Özdağ’ın yanına giderek ziyarette bulunacaklar. Türkiye’de son dönemde siyasetçilere yapılan saldırıları lanetleyen Temurci, halkın bu saldırıları görmesini istedi.

ÖZDAĞ’DAN İLK AÇIKLAMA

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, cuma namazına gitmek üzere evinden çıkarken silahlı ve sopalı beş kişinin saldırısına uğradı. Silah doğrultulan ve sopalarla dövülen Özdağ’ın sol eli ve bir parmağı kırıldı. Saldırıyla ilgili Sözcü’den İsmail Saymaz’a konuşan Özdağ şu ifadeleri kullandı;

“Cuma namazına gidiyordum. Kapıdan çıkarken soluma baktım, bir erkek var. Şahıs telefonla görüşüyor. Anladım işi. Arabaya yürüdüm. Şoförüm arabadaydı. Kar yağıyordu. Arkamdan iki kişi bacaklarıma sopayla vurdu düşeyim diye, düşmedim. Döndüm. Biri kafama vurdu sopayla. Boğuşmaya başladık. Onlar sopalarla vuruyor, ben yumruklarla… Beş kişiydiler. İkisi sopalarla vururken, biri silah tutuyordu. Silah çekersem belki ateş edecekti. Ben silahlı değildim, silahım arabadaydı. Sonra biri daha silah çekti. Beşincisi de sopayla kenarda bekliyordu. Kafamdan kanlar akmaya başladı. Yumruklaşmaya başladım iki kişiyle. O sırada sol elim kırılmış. Baktım, gözlerim görmüyor. Yine saldırdılar.”

“ORGANİZE BİR HAREKET”

Araçtan inmesin diye şoförüne de silah doğrultulduğunu kaydeden Özdağ, “Organize bir hareket. Şoförüm silahla çıkınca kaçtılar. İki el silah sıktı şoför. Çok kan kaybediyordum. Bunların peşinden koşacaktım. Şoför ‘hastaneye gidelim’ dedi” şeklinde konuştu.

“BİRİ DİĞERİNE ‘SİLAH ÇEK” DİYE BAĞIRDI”

Saldırganların genç ve yüzlerinin açık olduğunu kaydeden Özdağ, “Saldırırken hiçbir şey konuşmadılar. Yalnızca biri diğerine ‘Silah çek’ diye bağırdı” diye ekledi.

“SALDIRGANLARIN YAKALANARAK ADALETİN ÖNÜNE ÇIKARILMASINI BEKLİYORUZ”

Olayla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?