Demokratlar İYİ’lerle Buluştu! “Kaybedecek Bir Bursa’mız Yok!”

Demokratlar İYİ’lerle Buluştu! “Kaybedecek Bir Bursa’mız Yok!”

“Demokrat Parti Merkez Karar Kurulu Üyemiz sayın Ali Kamil Goral, Bursa İl Başkanımız sayın Çağrı Kaplan ve İl Yönetim Kurulu olarak İYİ Parti Bursa İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunduk. Bursa ve ülke gündemini değerlendirdik. Misafirperverliklerinden dolayı İl Başkanı sayın Selçuk Türkoğlu nezdinde İYİ Parti Bursa İl Teşkilatına teşekkür ederiz.” Demokrat Parti Bursa İl Yöneticileri, İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı Yöneticilerini ziyaret ederek yeni yönetime başarı diledi. DP Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan, DP MKYK Üyesi Ali Kamil Goral, DP İl Sekreteri Sibel Cömert, DP İl Başkan Yardımcıları Necdet Makar ve Hasan Ergün’ü; İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve il Yöneticileri karşıladı. Ziyarette İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanvekili Av. Şeyda Şahin, İl Kadın Politikaları Başkanı Hüsniye Pıtırlı, İl Gençlik Politikaları Başkanı Kadir Ateş, Kalkınma Politikaları Başkanı Özgür Şimşek, Toplumsal Politikalar Başkanı Semra Doğan, Siyasi İşler Başkanı Nevzat Kocakurt, Eğitim Politikaları Başkanı Erdal Ay, İl Saymanı Özcan Altuntaş, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Mehmet Temirtaş, Osmangazi Belediye Üyesi ve Gurup Sözcüsü Büşra Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Altınsoy ve Belediye Meclis Üyeleri’de bulundu.

DP İl Başkanı Çağrı Kaplan; “İl Başkanı sayın Selçuk Türkoğlu ve Yönetimine; Bursa siyasetinde başarılı bir dönem diliyoruz. Ortak paydamız Bursa. Partilerin önemli bir vazifesi de yaşadığı kentin sorunlarına vakıf olmak ve onların çözümünde aktif rol almaktır. Kutuplaştırılan siyasetin kucaklayan partisi olarak; her geçen gün değer yitiren Bursa’nın ortak değerlerinde bizimle aynı düşünen partiler ile aynı adımı atmaya hazırız.” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu; “Demokrat dostlarımızın nazik ziyaretinden dolayı kendilerine İl Başkanı sayın Çağrı Kaplan, MKYK Üyesi sayın Ali Kamil Goral nezninde tüm Demokrat ailesine teşekkür ediyorum. İYİ Parti olarak Bursa’mıza sahip çıkıyor, her sorununda vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Bursa’nın kronik sorunları ulaşım, altyapı, kentsel dönüşüm, çevre sağlığı gibi konularda sorunların ivedililikle çözümü için geniş kitlelere ulaşmak, Bursa’da her kesimin “ortak sesini” bir üst perdeye çıkartabilmek için siyasi partilerimiz ile görüş alışverişinde bulunmaktayız. Kaybedecek bir Bursa yok!” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?