“Bas Bas Paraları Acun’a, İçir Turşu Suyunu Vatandaşa…”

“Bas Bas Paraları Acun’a, İçir Turşu Suyunu Vatandaşa…”

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin en büyük gelirine sahip 4 büyükşehirden biri olan Bursa’nın borç batağında yüzerken, Bursalıların parasının halen daha har vurulup harman savurulmaya devam edildiğini ileri sürerek, “Bas bas paraları Acun’a, içir turşu suyunu vatandaşa” dedi.

Türkoğlu; Bursa, maalesef tarihinin en kifayetsiz başkanıyla karşı karşıya.  Güzelim kentimiz, ilk kez bir büyükşehir belediye başkanı döneminde, kelimenin tam anlamıyla ‘yönetilemez’ oldu.

ACUN’A PARA VATANDAŞA TURŞU SUYU ÖYLE Mİ?

Türkiye’nin en büyük gelirine sahip 4 büyükşehirden biri olan Bursa, bu iktidar döneminde borç batağında yüzerken, Bursalıların parası halen daha har vurulup harman savurulmaya devam ediyor.
Daha Rize’de yapılan 15 Temmuz Meydanı için gönderilen 584 bin TL’nin mürekkebi kurumadan, şimdi de YANDAŞ TV kanallarına tanıtım kisvesi altında para yağdırmaya başladı.
Covid 19 belası her yanı kasıp kavururken, her yer kapalıyken, millet gezmeyi, seyahat etmeyi falan unutmuşken, iç ve dış turizm dip yapmışken tanıtım da neyin nesi?
Bursa Büyükşehir Belediyesi son günlerde, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8’deki MasterChef programı başta olmak üzere, BURSA SU Lansmanı ve son 3 gündeki diğer YANDAŞ TV yayınları için 1 Milyon TL’den fazla parayı adeta sokağa atttı. Bu ne demek biliyor musunuz Kıymetli Bursalılar; tam tamına 10 bin vatandaşa yapılabilecek temel erzak yardımını heder etmek demek.
Kifayetsiz Muhteris Bay Alinur Aktaş en son; insanların, pandemiyle boğuştuğu, bozulan ekonomi nedeniyle inim inim inlediği, işini gücünü kaybettiği, kan ağlayan esnafın dükkanını, lokantasını kapattığı, herkesin evine ekmek götürebilmenin derdine düştüğü bir dönemde, milletin zaten haklı tepkisini çekmeye başlayan programa için Bursa’nın yaklaşık 500 bin TL’sini daha heba etti.
Rize Meydanı’na ve Acun Ilıcalı’ya sırf kendi reklamı için Bursalıların bu paralarını gözünü kırpmadan veren Alinur Aktaş, sura vatandaşa desteğe gelince, alay edercesine, turşu suyu ile birlikte üç portakal iki elmayı layık görüyor.

BURSA’NIN DEĞİL, ŞAHSİ REKLAMINI YAPTI!

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na atamayla gelen, sonrasındaki seçimde kılpayı farkla hasbelkader seçilen Alinur Aktaş, bugün gelinen noktada Bursalılar nezdinde kredibilitesini yitirdiğini ve yarın seçim olsa o koltukta olmayacağını bilerek, son bir gayretle yeni bir algı yaratma derdine düşmüştür. İddia ediyorum; MasterChef programına harcanan paralar, çaresizlik sendromuna yakalanan Alinur Aktaş’ın şahsi reklamı için yapılmıştır. Ne Bursa’nın, ne de Bursamızın güzelim mutfağının reklama ihtiyacı vardır.

İskenderiyle, döneriyle, hünkar beğendisi ve bir dolu lezzetiyle dünyanın tanıdığı Bursa lezzetleri için bu şehrin, üstüne bir de para ödeyerek reklam ihtiyacı yoktur.

Vardır diyenin alnını karışlamak lazım.

Bu programda, Bursa lezzeti olarak sadece muradiye çorbası, baklalı zeytinyağlı enginar, pideli köfte, kestaneli pilav ve süt helvası yapılması da ayrı bir ironidir.

Aslında iş bilen basiretli bir kent yöneticisi, tam tersine bu tür programları yapanların Bursa’ya bila bedel katkı koymalarını istemeli ve bunu sağlamalıdır.

Üstelik bu programa,

Tıpkı Alinur Aktaş gibi Bursa sanayicisinin parasını reklam diye veren BTSO Başkanı İbrahim Burkay da yanlış yapmıştır.

Hadi Alinur Aktaş çok zorda ve tutunacak dal arıyor.

Peki, BTSO’nun veya İbrahim Burkay’ın şahsının da mı reklama ihtiyacı var?

AKTAŞ’IN KİMYASI DAHA  ÇOK BOZULACAK…

Uzun sözün kısası;

Bursa’nın ‘Kifayetsiz Muhteris’ Büyükşehir Belediye Başkanı bay Alinur Aktaş kendisini kurtarma telaşına düşmüş ve milletin haklı tepkisini çeken tirajikomik bir MasterChef icraatına daha imza atmıştır.

Buradan bir kez daha duyuralım:

İYİ Parti Bursa Teşkilatları olarak muhalefet görevimizi bi hakkın yapmaya, Barsa’nın ve Bursalıların hakkını koruyup, tek bir delikli kuruşun dahi hesabını sormaya devam edeceğiz
Alinur Aktaş hiç kusura bakmasın, kimyasının çok bozulduğunun farkındayız ama bilsin ki, daha çok alt üst olacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?