HPE Aruba Garnet Lideri Seçildi

HPE Aruba Garnet Lideri Seçildi

HPE (Aruba), Gartner’ın Magic Quadrant Kablolu ve Kablosuz Yerel Ağ Bağlantıları Erişim Altyapısı Dalında Lider Seçildi, Kritik Yetkinlikler Raporunda Tüm Kullanım Senaryolarında En Yüksek Skora Ulaştı

Aruba, 15 yıl üst üste lider seçildi ve diğer tüm üreticileri vizyonerlik alanında geride bıraktı

Bir Hewlett Packard Enterprise şirketi Aruba (NYSE: HPE), Gartner’ın “Magic Quadrant Kablolu ve Kablosuz Yerel Ağ Bağlantıları Erişim Altyapısı” dalında on beşinci kez lider seçildi ve diğer tüm üreticileri geride bırakarak Vizyonerlik bölümünde en üst sırada yer aldı. Aruba, Gartner’ın bir diğer tamamlayıcı “Kablolu ve Kablosuz Yerel Ağ Bağlantıları Erişim Altyapısına Yönelik Kritik Yetkinlikler” raporunda ise tüm kullanım senaryolarında en yüksek skoru alarak bu seviyeye ikinci defa ulaştı.

Gartner, Magic Quadrant’a dahil edilen üreticileri iki temel kritere göre değerlendiriyor: vizyon bütünlüğü ve uygulama kabiliyeti. HPE (Aruba), Quadrant’ta yer alan üreticiler arasında vizyon bakımından en ileri konumdaydı. Bu sonuç, Aruba’nın kesintisiz inovasyon ve kabiliyetinin, müşteri sorunlarını ele aldığını ve öngördüğünü gösteriyor.

Magic Quadrant çalışmasına eşlik eden Kablolu ve Kablosuz Yerel Ağ Bağlantılarında (LAN) Kritik Yetkinlikler raporunda Gartner, kurumların ihtiyaçlarını ele alma konusunda üreticilerin ne kadar etkili olduklarını altı farklı kullanım senaryosunda ele alıyor: Birleşik kablolu ve WLAN erişimi, yeni tasarlanmış WLAN salt yenileme/yeni kurulum, salt kablolu erişim yenileme/yeni kurulum, kurumsal genel merkez ile uzak şube, performansı zorlayan uygulamalar ve uzaktan erişim sistemi. Aruba, bu altı kullanım senaryosunun tümünde en yüksek puanı almayı başardı.

Bir Hewlett Packard Enterprise şirketi olan Aruba’nın ürün yönetiminden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Michael Dickman, “Her zaman Önce Müşteri” kültürümüz ve Aruba organizasyonuna baştan sona bağlılığımız ile müşterilerimize ve sahadaki iş ortaklarımıza yardım edip, onları yazılımın uç noktasına kadar desteklemek, hem ürün geliştirmeye odaklanmamızı hem de hizmet sunmamızı sağlıyor. HPE’nin (Aruba) yıllardır Gartner tarafından takdir görmesi bizim için memnuniyet vericidir. Aruba ESP ile (Kenar Servisleri Platformu) birlikte pazardaki açık ara liderliğimiz oldukça gurur verici. Geçtiğimiz 15 yıl içinde birçok farklı üretici ağ teknolojileri alanına girmiş olabilir fakat Aruba’nın müşteriyi merkeze alan inovasyona bağlılığı, bizi her bir adımda ön planda tuttu ve zaman içerisinde dönüşen bu pazarda Kenar Teknolojiler’de bir otorite haline getirdi. Müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın bize duydukları kesintisiz güvenden dolayı minnettarız” dedi.

HPE (Aruba), Gartner, Magic Quadrant Kablolu ve Kablosuz Yerel Ağ Bağlantıları Erişim Altyapısı ve Kritik Yetkinlikler raporuna ek olarak, sektör lideri portföyünün diğer yönleri tarafından da takdir topladı. Bu yılın eylül ayında, yani SD-Branch çözümünü piyasaya sürdükten sadece iki yıl sonra Magic Quadrant’ta WAN Kenar Ağ Altyapısı dalında Vizyoner olarak tanındı ve Aruba tarafından satın alınan Silver Peak ise üç yıl üst üste lider seçildi. Aynı zamanda, HPE (Aruba) 2020 Magic Quadrant’tın veri merkezi ve bulut ağ bilişim dallarında Vizyoner olarak seçildi.

Gartner sorumluluk reddi

Gartner, araştırma yayınlarında gösterilen herhangi bir üreticiyi, ürünü veya hizmeti onaylamamaktadır ve teknoloji kullanıcılarına yalnızca en yüksek dereceleri veya başka atamaları olan üreticileri seçmelerini tavsiye etmez. Gartner araştırma yayınları Gartner araştırma kuruluşunun görüşlerini içermektedir ve gerçeğin ifadeleri olarak yorumlanmamalıdır. Gartner, satılabilirlik veya belirli bir amaca uygunluk garantisi de dahil olmak üzere bu araştırmaya ilişkin açık veya zımni tüm garantileri reddeder.

Bir Hewlett Packard Enterprise Şirketi Aruba Hakkında

Bir Hewlett Packard Enterprise şirketi olan Aruba, güçlü iş sonuçları elde etmek için verilerden yararlanırken, ağı otomatize hale getirmek için yapay zeka kullanan güvenli, akıllı kenar teknolojiler bulut ağ çözümlerinde dünya lideridir. Aruba ESP (Kenar Servisleri Platformu) ve bir hizmet olarak yazılım seçenekleriyle Aruba, müşterilerin kampüs, şube, veri merkezi ve uzaktan çalışma ortamlarında bağlantı, güvenlik ve finansal gereksinimlerine yardımcı olmak için kablolu, kablosuz yerel bağlantı (LAN) ve geniş alan ağların (WAN) hepsini kapsayan cloud native yaklaşımını benimsiyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?