ASALA Geri Dönebilir mi?

ASALA Geri Dönebilir mi?

Geçmiş dönem Bursa Milletvekili Orhan Şen’den ASALA uyarısı! Şen; “Ermenistan Genel Kurmay Başkanının ”Karabağ savaşı hezimetinden” Türkiye’yi sorumlu tutan video açıklamasını izledim. Ermenistan GK Başkanı aslında Azerbaycanla baş edebilecek güce sahip olduklarını ama işin içine Türkiye girince yenildiklerini iddia etti ve de bu yenilgiden sorumlu tuttukları Türkiye’den hesap soracaklarını ve intikam alacakları mealinde sözler söyledi.

Ermenistan Türkiye’den nasıl hesap sorabilir yada intikam alabilir?Bir fikir cim lastiği yapalım.

1-Ermenistan ordusu Nahcıvan’ı işgal edip Türkiye’ye saldırabilir .Bu mümkün olmayan bir ihtimaldir. Türk ordusu Ermeni ordusunu perişan edip Erivan’a girer .Ermeniler bunu bilmeyecek kadar aptal olmasa gerek.

2-Diplomatik sahada Türkiye ile uğraşırlar. Zaten Ermenistan ve Ermeni diasporası bugüne kadar Türk milletinin ve devletinin yanında hiç olmadığı için buda Türkiye açısından çok büyük önem arz etmez diye düşünüyorum.
Peki Ermeni Generalin bahsettiği ”Türkiye’den intikam almak” nasıl olabilir?

Ben bunu şöyle okudum. uzun süredir uykuya yatırılan ASALA uykudan uyandırılıp yeniden sahneye sürülebilir. Yurt dışındaki Türk Büyükelçiliklerine ve Türkiye temsilcilklerine,Türk vatandaşlarına saldırılar yapılabilir.

Ermenistan topraklarını PKK ya açar ve PKK saldırıları ve suikastları hız kazanabilir. Böylece Türkiye Ermenistan,K.Irak ve Suriye’den hatta İran’dan beslenen yoğun bir PKK saldırısına muhatap olabilir. Ermeni diasporasının finanse edeceği başka terör örgütleri ortaya çıkabilir .Yurt içindeki kripto Ermeniler tahrik edilerek karışıklıklara uygun ortam hazırlanabilir.

Bütün bunlar bir senaryo ancak Ermenistan GK Başkanının konuşmasını izleyince bir anda aklıma bunlar geldi.
Kısaca önümüzdeki günler çok sıcak ve kanlı gelişmelere gebe olabilir diye düşünüyorum.
Allah yardımcımız olsun. İnşallah yanılıyorumdur.

ASALA ve PKK saldırılarına vede organize edilebilecek yeni terör örgütlerinin saldırılarına şimdiden hazırlıklı olmak zorundayız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?