Hareket halindeyken güvenli iş istasyonu gücü için yeni Fujitsu CELSIUS H7510

Hareket halindeyken güvenli iş istasyonu gücü için yeni Fujitsu CELSIUS H7510

Fujitsu’nun mobil iş istasyonu serisi, güçlü ve ultra güvenli FUJITSU İş İstasyonu CELSIUS H7510’un katılımıyla yeni liderine kavuştu. 15,6 inç model, mühendislerin yanı sıra mimarlar, yaratıcı profesyoneller ve dijital içerik yaratıcıları gibi iş dünyasındaki kullanıcılar için de ideal hale gelerek hareket halinde tam bir huzur ve gerçek iş istasyonu gücü sunuyor.

Fujitsu’nun mobil iş istasyonu serisinin yeni amiral gemisi olan CELSIUS H7510, en yeni CPU, grafik, bellek ve ekran teknolojilerine sahip. Sunulan güç ve grafik inceliğinden çok daha fazlasını içeren CELSIUSH7510, Fujitsu’nun ultra güvenli biyometrik avuç içi kimlik doğrulama sistemi 1 olan PalmSecure’u ekleme seçeneği sayesinde aynı zamanda dünyanın en güvenli iş istasyonu konumunda.

NVIDIA Quadro RTX 3000 VR’a hazır grafik kartına kadar profesyonel grafikler desteği ve yazılım satıcılarından alınan sertifikalarla CELSIUS H7510, Adobe Premiere Pro, 3dsMax, Creo, SolidWorks, CATIA, AutoCAD ve ALLPLAN gibi temel yaratıcı, mühendislik ve mimari tasarım yazılım uygulamalarında kurumsal düzeyde performans sunuyor. Grafik özelliğinin avantajını en üst düzeye çıkarmak için, yeni CELSIUS iş istasyonu aynı zamanda tam yüksek çözünürlüklü (FHD) HDR400 ve optimum renk ve kontrast yorumlama için yüzde 100’e kadar sRGB ile geliştirilmiş bir ekran kalitesiyle fark yaratıyor.

Yeni sistem 128 GB’a kadar bellek ve 4 TB SSD sürücüsü2 ile  en yeni 10.nesil Intel Core işlemci serisi veya güçlü Intel Xeon W-10885M işlemci seçenekleriyle kullanılabilir.

Mühendisler ve yaratıcı profesyoneller giderek daha büyük veri kümeleri üzerinde çalışsalar da CELSIUS H7510’un hafif tasarımı, etkinliklerde veya müşteri sitelerinde tasarımları ve sanal gerçeklik kavramlarını sergilemek için taşımayı kolaylaştırıyor. Bir ofis veya stüdyoda çalışırken performansı da en üst düzeye çıkan CELSIUS H7510, mekanik ve Thunderbolt 3 portlu çoğaltıcı tercihleriyle kullanışlı ve pratik bir yerleştirme sağlıyor.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?