Artemis Halı’dan Rainbow Koleksiyonu

Artemis Halı’dan Rainbow Koleksiyonu

Her zevke ve tarza uygun birbirinden farklı desen seçenekleriyle geniş koleksiyon alternatifleri sunan Artemis Halı, siyah zemin üzerine renklerle harmanlanan, dikkat çekici yeni serisi Rainbow’u sunuyor. Rainbow Koleksiyonu, birbirinden farklı ve iddialı renk kombinleriyle mekânlara renklerin asaletini taşıyor.

El halısı dokusunda, ipeksi yumuşak tuşeli, özel parlak akrilik iplik ve doğal elyaf kullanılarak, özel boyama teknolojisi üretilen Artemis Halı Rainbow Koleksiyonu; 8mm hav yüksekliğinde; en son teknolojik tezgâhta üretiliyor.

Ürünlerinde son teknoloji dokuma tekniğiyle ve dokuma sonrasında özel bir işlemden geçirilmesiyle halıdaki tozlanmayı yüzde 74’e varan oranla azaltan Artemis Halı ürünlerini artık online olarak artemishali.com.tr’de de satışa sunuluyor.

ARTEMİS HALI HAKKINDA:

Artemis Halı, 25 bin metrekare kapalı, 11 bin metrekare açık olmak üzere toplam 36 bin metrekare alanda 2012 yılında Gaziantep’te kurulmuştur. Artemis, yeni nesil teknoloji makine parkuru ile halı piyasasında çok kısa sürede önemli bir yer ve konum elde etmiştir. Modayı yakından takip ederek bunu dekorasyona yansıtan Artemis’in yılların birikimi ile yeni, taze ve enerjik bir vizyon ve sağlam bir altyapıyla mekanlarınıza yeni bir dokunuş yaratmak öncelikli amaçları arasındadır. Artemis, kurulduğu günden bugüne 15 milyon m2 halı (15 bin futbol sahası) üreten şirket cirosunun yüzde 7’sini Ar-Ge ye ayırmaktadır.

Artemis Halı, bünyesinde Acme Tekstil, Etrofil İplik, Doğu Taşıt Muayene İstasyonları, Arte Enerji, Prato Exclusive, Armis Halı, Armis Yatak markalarını bulunduran Acme Holding’in iştirakidir.

www.artemishali.com.tr

Bizi Takip Edin;

Facebook: https://www.facebook.com/artemishali/

Instagram: https://www.instagram.com/artemishali/?hl=tr

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?