24 Kasım Öğretmenler Günü’nde otuz iki bin öğretmene kitap hediye edilecek.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde otuz iki bin öğretmene kitap hediye edilecek.

Millî Eğitim Bakanlığınca 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde Herkese Kitap Vakfı iş birliğinde birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan okullarda görevli öğretmenler ile okul öncesi ve taşımalı eğitim uygulaması yapılan temel eğitim kurumlarında görevli öğretmenlere Grigory Petrov’un “Beyaz Zambaklar Ülkesinde” kitabı hediye edilecek.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; “Öğretmenler, bir toplumun kalkınma ve ilerlemesinin ana unsuru, özverili ve saygıdeğer üyeleridir. Millî Eğitim Bakanlığı olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ülkemizin geleceğini şekillendiren ve eğitimin temel taşı olan öğretmenlerimize “Beyaz Zambaklar Ülkesinde” adlı eseri hediye etmek istedik. Öğretmenlerimize rehber olmasını dilediğimiz bu kitabın öğretmenlerimizin kütüphanelerine kazandırılmasını sağlayan Herkese Kitap Vakfı’na katkılarından dolayı teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, mesleki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

her yıl öğretmenler gününde öğretmenlere kitap hediye etmeyi geleneksel hâle getirmek istediklerini belirtti. “Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenler bizim en değerli hazinemiz. Her yıl Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimize birer kitap hediye etmek istiyoruz. Katkı sağlayan tüm kuruluşlara teşekkür ediyor, öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?