Yani bugün evine ekmek götüremeyen biri var mı

Yani bugün evine ekmek götüremeyen biri var mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Fransa’nın seyahatlerle ilgili bir kararı varsa, biz o kararı bir görürüz, gözden geçiririz. Bunlara karşı mukabil adımları da atarız” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘askıda ekmek’ kampanyasının muhalefet tarafından eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine “Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye’de var mı? Buna inanıyor musunuz? Bazı şeyleri siz kendiniz bir çözün. Var mı böyle bir şey?” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısının ardından Meclis’te gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Fransa’nın Ankara Büyükelçiliğinin, vatandaşlarına Türkiye’ye seyahat uyarısı yaptığının hatırlatılması üzerine “Şu anda orayla ilgili hukuki bir süreç var. Buradaki ayağı var, oradaki ayağı var. Bu süreci başlatıyoruz. Fransa’nın seyahatlerle ilgili bir kararı varsa biz o kararı bir görürüz, gözden geçiririz. Bunlara karşı mukabil adımları da biz atarız. Türkiye bir kabile devleti değil, hele hele Macron gibilerin baktığı, tanıdığı bir devlet de değil” diye konuştu.

‘BİZ ZATEN SINIR ÖTESİNDEYİZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni bir sınır ötesi operasyon söz konusu olup olmadığına ilişkin soruya, “Biz zaten sınır ötesindeyiz. Pençe’de, Barış Pınarı’nda, Zeytin Dalı’nda, bütün oralarda her an varız ve şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız” cevabını verdi.

‘BUNLAR HESAP KİTAP BİLMİYOR’

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin ‘askıda ekmek‘ kampanyasının muhalefet tarafından eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine de “Türkiye’de böyle bir şey var mı? Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye’de var mı? Buna inanıyor musunuz? Bazı şeyleri siz kendiniz bir çözün. Var mı böyle bir şey? Elhamdülillah, bugün asgari ücretiyle, maaşıyla, her şeyiyle birçok ülkeyi geride bırakmış bir Türkiye var. Büyüme oranına bakıyorsun, şu anda dünyada hamdolsun en iyi noktada olan bir ülkeyiz. IMF’in, OECD’nin ölçeklerine bakıyorsun, en iyi konumda olan ülke konumundayız; ama bunlar hesap kitap bilmiyor” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?