Nilüfer Belediyesi ne Sağlıklı Kentler Birliği’nden iki ödül

Nilüfer Belediyesi ne Sağlıklı Kentler Birliği’nden iki ödül

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 11 ncisi düzenlenen, 35 üye belediyenin 102 projeyle başvurduğu Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

SAĞLIKLI ÇEVRE KATEGORİSİNDE 1’LİK NİLÜFER BELEDİYESİNİN

4 farklı kategoride (Sosyal Sorumluluk, Sağlıklı Şehir Planlaması, Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Çevre) gerçekleştirilen yarışmanın Jüri, Büyükşehir Belediyeleri Sosyal Sorumluluk kategorisinden 9, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinden 6, Sağlıklı Yaşam kategorisinden 8 ve Sağlıklı Çevre kategorisinden 13 projeyi;

Büyükşehir İlçe Belediyeleri Sosyal Sorumluluk kategorisinden 18, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinden 12, Sağlıklı Yaşam kategorisinden 18 ve Sağlıklı Çevre kategorisinden 13 projeyi;

İl İlçe Belediyeleri Sosyal Sorumluluk kategorisinden 2, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinden 1 ve Sağlıklı Yaşam kategorisinden 2 olmak üzere toplam 102 projeyi değerlendirdi.

Nilüfer Belediyesi Sağlıklı Çevre Kategorisinde Nilüfer’de Kompost Üretimi “Çöpe atmıyoruz Toprağa Kazandırıyoruz” projesiyle birincilik ödülüne layık görüldü.

Geleceğe Katılın Projesiyle JÜRI ÖZEL ÖDÜLÜ

İkici ödül ise Sosyal Sorumluluk Kategorisinde geldi. Gençlerin yerel yönetimlere katılım ve stratejik planlama korularında Ulusal bir model olan “Geleceğe Katılın” projesiyle Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Ödül Töreninine Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çınar, Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, Nilüfer Belediyesi CHP Meclis Üyelerinden ve aynı zamanda Sağlıklı Kentler Birliği Asil Meclis Üyeleri Rasih Konca ve Onur Uslu, Nilüfer Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Zerrin Güleş, Özel Kalem Müdürü Mehmet Şenbiçer, Sağlıklı Kentler Birliği Nilüfer Koordinatörü Necla Özkaplan Yörüklü, Sağlıklı Kentler Birliği Proje Ofisinden Mehmet Can Yılmaz, Basın Müdürlüğünden Onur Ulutaş ve Enis Sokun ve beraberindeki 13 kişilk heyet ile törene katılım sağlandı.

Ödülleri Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaşın taktimiyle alan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem Proje ekibine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?