Gelecek; CHP’yi Misafir Etti.

Gelecek; CHP’yi Misafir Etti.

Gelecek Parti Bursa İl Başkanlığı; CHP Bursa Örgütünü misafir etti. 30 dakikalık ziyarette Gelecek Parti Bursa İl Başkanı Alparslan Yıldız mevkidaşı CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ve Yönetimini karşıladı. Ziyarette Bursa’yı yakından ilgilendiren konular masaya yatırıldı.

Gelecek Parti Bursa İl Başkanı Alparslan Yıldız; “Ülke Yönetimi ile ilgili olarak aynı kaygıları duyan 2 partinin biraraya gelerek Bursa’nın geleceği ile konuşulmasından doğal hiçbir şey olamaz. CHP İl Başkanı sayın İsmet Karaca ve ekibinin partimizi ziyaret ederek Bursa ile ilgili konularda duyduğu hassasiyeti bizlere aktardı.


Bizde aynı endişeleri paylaştığımızı kendilerine ilettik. Gelecek Partisi Bursa ve İlçe Teşkilatları Bursa’nın kazanımları noktasında muhalefet partileri ile geniş bir diyalog halinde olacaktır. Bursa’nın Geleceği sizin elinizde.” Dedi. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca; “Gelecek ailesini ziyaret ederek Bursa ile ilgili endişelerimizi paylaştık. Kendilerinin bizimle aynı istikametinde olan düşüncüleri nedeniyle de buradan gözümüz arkada olarak çıkmıyoruz. Önümüzdeki günlerde ortak çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?