RUFAT İSMAİL’İN ÇAĞLA ŞİKEL TARAFINDAN TANITILAN ELBİSESİNE DÜNYA STARLARININ İLGİSİ DEVAM EDİYOR.

RUFAT İSMAİL’İN ÇAĞLA ŞİKEL TARAFINDAN TANITILAN ELBİSESİNE DÜNYA STARLARININ İLGİSİ DEVAM EDİYOR.

Ünlü modacı Rufat İsmail’in 2018 senesinde yaptığı defilesinde ünlü top model Çağla Şikel tarafından tanıtılan tasarım elbiseye dünya starlarının ilgisi bitmiyor.

Ünlü modacı Rufat İsmail’in  “Magic Dress”  olarak nitelendirdiği tasarım elbisesini daha önce Bet Awards 2019 töreninde Dünyaca ünlü yıldız şarkıcı Lil kim,    Dünyaca ünlü yıldız Rubi Rose “He In His Feelings”şarkısının klibinde ve son olarakta Dünyaca ünlü top model    Tyra Banks Amerika’da yayınlanan Dancing With the Stars” yarışmasında giydi.

Dünyaca ünlü yıldızların giymek için yarıştığı Rufat İsmail imzalı Magic Dress ünlü starlarının üst üste giymeleriyle Amerika’da en çok ünlenen elbise olurken Rufat İsmail’in satış ofisinin bestseller parçası oldu.

Rufat İsmail bu özel tasarımına olan ilgiden dolayı mutlu olurken bu elbiseden 10 farklı renkte 10 adet yaparak Los Angeles’taki Showroom’u aracılığıyla Modanna’ya gönderdi. Madonna da  bu elbiseyi giyerse dünya  starları  tarafından en çok giyilen  elbise olarak moda  tarihinde bir  ilke  imza atılacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?