Işıltıya Davet Polosmart Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici

Işıltıya Davet Polosmart Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici

Yüksek vakum gücü ve cilt tipine göre ayarlanabilir modu ile siyah nokta sorununa etkili çözüm sunan Polosmart PSC06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici ile cilt bakım rutininizde yeni bir kapı açın!

Kadın ve erkeklerin ortak sorunu olan siyah noktalar konusunda çözüm sunan Polosmart PSC06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici, pratik kullanımıyla cilt bakım rutininize yeni bir boyut getiriyor. Yüksek vakum gücü sayesinde cilt üzerinde gözenekleri tıkayan siyah nokta ve yağ birikintilerini haznesine vakumlayan ve bu sayede cildi siyah noktalardan arındıran Polosmart PSC06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici, cilt üzerindeki kan dolaşımını da artırarak cildin daha canlı gözükmesine destek oluyor.

Cilde sihirli dokunuş

Siyah noktalar, estetik olarak kötü gözükmesinin yanı sıra cilt kalitesini de olumsuz etkiliyor.

Güçlü vakumlama özelliği sayesinde gözeneklerdeki akne, siyah nokta ve kiri derinlemesine temizleyen Polosmart PSC06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici, cildi siyah noktalardan arındırmakla kalmıyor, daha ışıltılı görünmesine de katkı sağlıyor.

Altı farklı başlığı ile cildin ihtiyacı olan tüm yüz temizliğini gerçekleştiren Polosmart PSC06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici, cilt tipine göre ayarlanabilen mod seçimiyle de fark yaratıyor. Kuru, karma ve yağlı ciltlere göre ayarlanabilen 3 farklı modu ile cilt tipine uygun seçenekler sunan ürün, şarjlı olması sayesinde rahat kullanım sunuyor ve dilediğiniz yere taşınma imkanı tanıyor.

Etkili sonuç için

En iyi sonucu almak için duş, banyo ya da 5 dakika sıcak havlu uyguladıktan sonra kullanılması tavsiye edilen Polosmart PSC06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici’nin direkt kuru cilde uygulanılması önerilmiyor.

TT Teknoloji Hakkında

2009 yılında tablet, giyilebilir teknolojiler ve akıllı saatler ile teknoloji kulvarında yer alan firma, 2015 yılından bu yana Türkiye’nin lider teknoloji perakendecileri için özel markalı ürünler (private brand) yaratıyor ve üretiyor. Polo Smart ve Corby Drones markası ile tüketiciyle buluşan TT Teknoloji’nin ürünleri arasında kablosuz speakerlardan taşınabilir nostaljik radyolara, kablosuz kulaklıklardan karaoke mikrofonlarına, yüz temizleme cihazlarından akıllı saatlere yüzlerce seçenek yer alıyor. Markanın geniş ürün yelpazesi corbydrones.com, polosmart.com sitelerinde; market zincirlerinde; teknoloji marketlerde ve online alışveriş sitelerinde tüketici ile buluşuyor.

www.polosmart.com

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?