Silva, yepyeni parfüm serisiyle koku dünyasına farklı bir soluk getiriyor…

Silva, yepyeni parfüm serisiyle koku dünyasına farklı bir soluk getiriyor…

Gelişen dünyanın, değişen ihtiyaç ve koşullarına cevap verebilmek adına çalışan Silva, titizlikle yürüttükleri ARGE çalışmalarıyla yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Son olarak yepyeni bir parfüm serisine imza atan Silva, zarif, güçlü ve modern kokularıyla fark yaratmayı hedefliyor.

Tüm süreçleri alanında uzman profesyoneller tarafından yürütülen ARGE çalışmasıyla ortaya çıkan parfüm serisi, kokuyu bir imza olarak görenlerin tercihi olmayı amaçlıyor. Özgün ve özgür bir koku perspektifi sunan parfüm serisi, farklı esanslarıyla hem gece hem de gündüz için iddialı seçenekler sunuyor.

Özgün ve özgür kokularla kişilerin imzası olacak

Yeni çıkan seriyi erkek ve kadınların koku beklentilerine göre şekillendirdiklerini söyleyen Silva Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak; “Silva olarak her kokunun ve o kokuyu oluşturan notanın içinde bambaşka duygular barındırdığını düşünüyoruz. Bazen mutluluk kokar ince ince, bazense o tanıdık huzur hissi… Biz parfümlerimizle kokuların büyülü dünyasından ilham alıyor ve doğanın en özel armağanlarından değerli bir besteye hayat veriyoruz. Oluşturduğumuz esanslar, dünyanın en önemli parfümörlerinin imzasını taşıyor. Her fırsatta ışığını yansıtmak isteyenlerin rahatlıkla tercih edebileceği parfüm serimizde çiçeksi kokulardan maskülen notalara iddalı dokunuşlardan odunsu esanslara kadar birçok farklı seçenek bulunuyor.” dedi.

Erkekler için maskülen ve iddialı kokular…

Erkek serisinde yer alan Rawen, klasik kokulardan vazgeçmeyen modern erkeklerin tercihi olmayı hedefliyor. Miskin büyüleyici etkisiyle arkasında odunsu, hoş bir rüzgâr bırakan Rawen, hem gündelik kullanım hem de özel günler için uygun bir seçenek sunuyor. Vento ise sıradanlığa meydan okuyor ve egzotik kokusuyla iddialı bir etki bırakıyor. Serinin bir diğer üyesi Arbar (ARBOR), daha çok odunsu ve baharatlı kokuları tercih eden şık ve güçlü erkekler için ideal bir koku sunuyor.

Sofistike, şehirli ve modern kadın kokuları…

Kadın serisinde yer alan Nana, sandal ağacı ve çiçeksi notaların sihirli bileşiminden oluşuyor, sürüldüğü andan itibaren derin ve etkileyici bir etki bırakıyor. Asteria ise oryantal ve floral esintiler taşıyan aromasıyla büyüleyici bir koku demeti sunuyor. Kadın parfüm serisinin en zarif ve masum kokusu Violet, sandal ağacı ve çiçeksi notalarıyla bir bahar esintisi gibi yumuşak bir nota sağlıyor. Enerjik ve dinamik kadınların tercihi olmaya hazırlanan Risus, meyve ve çiçek yapraklarından genel ferahlıkla her sıkımda enerji tazeliyor. Serinin son yıldızı Lago ise çiçek notalarını misk aromasıyla buluşturarak gizemli ve sıra dışı bir kokuya dönüşüyor.

www.silvanetwork.com.tr

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?