Goldmaster’dan bütçe dostu yeni kampanya

Goldmaster’dan bütçe dostu yeni kampanya

Goldmaster, özel kampanyalarıyla avantajlı fiyatlar sunmaya devam ediyor. Janti Tıraş Makinesi alanlar Eylül ayı boyunca Maxipress Buharlı Ütü’ye sadece  99 TL’ye sahip olabilecek.

Kişisel bakımdan küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle hayatın her anına konfor katan Goldmaster, Eylül ayı boyunca Janti Tıraş Makinesi alanlara Maxipress Buharlı Ütü’ye sadece  99 TL’ye sahip olma fırsatı sunuyor.

 Yüksek Permormans Goldmaster Janti 9 in 1

Dört tıraş bıçağı başlığı, dört saç tıraşı tarağı, bir sakal tarağı ile 9 farklı kullanım olanağını bir  arada sunan Goldmaster Janti, erkeklere tüm bakımlarını kolayca yapma imkanı sunuyor. Li-ION pili ve şarj kablosu takılıyken çalışabilme özelliği sayesinde kesintisiz tıraş keyfi sunan Janti 9 in 1, Micro-USB girişi sayesinde powerbank ve telefon şarj cihazları ile de uyumlu.

Cildini tahriş etmeyen özel yapısı ve paslanmaz çelik bıçakları ile hem hijyenik hem de pratik bir kullanım sunan Janti 9 in 1, tek şarj ile 120 dakika boyunca kablosuz bir şekilde kullanılabiliyor.

Kıyafetler de Jilet Gibi Maxipress Buharlı Ütü

Janti Tıraş Makinesi alanların Eylül ayı boyunca sadece 99 TL’ye sahip olabileceği Maxipress Buharlı Ütü, 150 gr/dk buhar yoğunluğu ile pratik kullanım ve yüksek performans sağlıyor.

2200 Watt’lık performansı ile en kırışık kıyafetlerde bile mükemmel ütüleme sunan ürün, 400 ml büyük su tankı, seramik gold kaygan tabanı sayesinde ultra kayganlıkla kıyafetleri hızlıca ütülüyor. Dikey ütüleme özelliğine sahip Maxipress Buharlı Ütü, her yerde ve her koşulda ütülemede kolaylık sağlıyor. Kireçlenmeyi önleyen (Anti-calc) sistemiyle uzun ömür sunan Maxipress Buharlı Ütü, kendi kendini temizleyebilme ve damlama önleme sistemi (Anti-drip) özelliğine de sahip.

www.goldmaster.com.tr

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?