Güzelliğe giden kısa yol; Belleza 3’lü Bakım

Güzelliğe giden kısa yol; Belleza 3’lü Bakım

Güzelliğin bir yol haritası olsa başlangıç noktası cildiniz olurdu… Dolayısıyla cilt için yapılacak her yatırım, sağlıklı ve iyi görünmek için çok önemlidir. Özellikle de cildin temel bakımı olan üç adımın eksiksiz olarak uygulanması kusursuz bir cilt için belirleyici bir kriterdir;  temizleme, maske, peeling…

Gelişen vizyonuyla kişisel bakım alanında adından söz ettiren Silva, cilt için üç temel bakımı tek bir formülde bir araya getiriyor. Belleza Üçlü Bakım ile cildi derinlemesine temizlerken cilde nazikçe maske yapıyor aynı zamanda peeling etkisiyle cildi ölü deri ve makyaj kalıntılarından arındırıyor.

Düzenli kullanımda cildinizdeki etkiyi hissedin

Cildimiz, en alttan en üst tabakaya kadar, sürekli yenilenerek çoğalan hücrelerden oluşur. Bunlar bir müddet sonra ölü hücrelere dönüşürler. Bu ölü hücreler, oksijen alımını engeller. Kırışıklar daha belirginleşir. Ayrıca mikropların üremesi için alan oluşur. Cilt yaşlandıkça, üst deri tabakası incelir. Buna karşılık ölü hücre tabakası kalınlaşır. Orta derideki liflerin sayısı ve işlevi azalır. Cildin rengi mat ve donuk gözükür. Tüm bu sorunları en az seviyede yaşamak için cildimizin doğru bakıma ve bu hassasiyetle hazırlanan ürünlere ihtiyacı vardır.

Tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilen Belleza, gözeneklerin açılmasını sağlar ve siyah nokta oluşumuna engel olur. Cildinizi derinlemesine temizler, Cilt problemlerini minimize eder. Düzenli kullanım sonrasında akne oluşumunu engellemeye, cildinizin oksijen almasına, kırışık oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Cildi ölü derilerden arındırır ve cildin yatışmasını sağlar.

Belleza 3’lü Bakım nasıl kullanılır?

Tek bir formülde üç farklı etki vadeden Belleza, pratik kullanımıyla dikkat çekiyor. Maske için haftada 3 kez kullanılabilir. Yüzünüze sürdükten 5 dakika sonra durulayabilirsiniz. Peeling için biraz su karışımı ile cildinize dairesel hareketlerle 2 dakika kadar hafif masaj yapın. Peeling haftada 1-2 kez yapılabilir. Cilt temizliğiniz için bir miktar suyla yüzünüze uygulayabilirsiniz. Yüzünüzü öncesinde ıslatmanız tavsiye edilir. Dairesel hareketlerle masaj yaparak cildinizi arındırabilirsiniz.

www.silvanetwork.com.tr

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?