Gelecek Osmangazi Mehmet Çakmaker’e Teslim!

Gelecek Osmangazi Mehmet Çakmaker’e Teslim!

Gelecek Parti Bursa’da İlçe Kongreleri start aldı. İlçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Gelecek Parti ilk olağan kongresini Osmangazi İlçesi ile yaptı. İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker’in güven tazelediği kongrede Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu telekonferans ile bağlanırken, Gelecek Parti Kurucu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk Osmangazi 1 Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada Kanal istanbul ve israf konularına değindi. Öztürk konuşmasında ”Bunların millet diye bir derdi yok. Bakın şimdi Kanal İstanbul’u gündeme getiriyorlar. Bir kaç gün önce aldığım haberle yerel yönetimleri devre dışı bırakmak için Kanal İstanbul’a özel kanun çıkarıyorlar. Milletin kaynakları böyle israf oluyor. Hastalık var senin derdin Kanal İstanbul. Diyorlar ki; siz hizmetlere karşı mısınız? Biz hiç bir hizmete karşı değiliz. Biz neye karşıyız biliyor musunuz? Biz kaynakların israf edilmesine karşıyız. Müteahhitlere peşkeşe karşıyız. ranta karşıyız. Bir köprüye bir hastaneye harcanan parayla 4 – 5 tane köprü hastane yapılır. İşte biz buna karşıyız” dedi.

Gelecek Sizsiniz!

İl Başkanı Alparslan Yıldız; “Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer,  Mudanya, Gemlik, İznik ve  İnegöl ilçe Teşkilatlarımızı kurduk. İnşallah çok kısa bir süre içinde 17 İlçemizin tamamında teşkilatlanacağız ve Gelecek Partisinin neferleri olarak Bursamızın her bir köşesinde yüreklerimizde Bursa aşkı ile 7 den 70’e herkese ulaşacağız ve onların Geleceği için çalıştığımızı anlatacağız. Sizler bugün burada coşkunuz ve heyecanınız ile Geleceğe Umut oldunuz.Bugün burada Bursa’mızda tarihi bir gün yaşıyor

Gelecek için hep birlikte  çok anlamlı bir adım atıyoruz. Evet. İlk İlçe kongremiz Osmangazi il Bursa’mızın geleceğini inşa edecek kadroları oluşturuyoruz. Hep Birlikte Güzel ilçemiz Osmangazimiz için, Güzel Şehrimiz Bursamız için  güzel ülkemiz Türkiye’miz  için ve aziz milletimiz için çalışacağız. Sözlerimi Genel Başkanımız partimizin lideri Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu nun ifadeleri ile tamamlamak istiyorum. Geçmişe değil geleceğe, nefrete değil sevgiye, öfkeye değil merhamete, korkuya değil ümide ayarlıyız. Susmaya değil konuşmaya şikayet etmeye değil çözüm üretmeye surat asmaya değil tebessüm etmeye geliyoruz. Muhabbetin, bereketin gençliğin ve geleceğin partisi gelecek partisi Türkiye’nin partisidir.

Gelecek partisi  ortak bir gelecek inşaa etmeye umudu olmayanlara umut olmaya çaresiz olanlara çare olmaya geliyor. Gelecek partisi ile inşaallah huzur ve güven  gelecek. Bu duygu ve düşüncelerle Osmangazi İlçe kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, seçilecek kıymetli ilçe başkanımızı ve değerli Yönetim Kurulunu  tebrik ediyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” Dedi.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?