Nilüfer Bir Kez Daha ÖNCÜ…

Nilüfer Bir Kez Daha ÖNCÜ…

İYİ Parti Nilüfer’de Levent Öncü’ye güvenoyu İYİ Parti Nilüfer İlçe Kongresi’ne tek aday olarak giren Levent Öncü yeniden başkanlığa seçildi.

Nilüfer Agora Pazarı‘nda gerçekleştirilen İYİ Parti 2’nci Olağan Genel Kurulu‘na İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kamil Erozan ile  İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Yahya Bahadır, kurucu başkan Yüksel Yılmaz, GİK Üyesi Hasan Toktaş, il başkan adayı Selçuk Türkoğlu, milletvekili adayı Sami Bilge ve ilçe başkanları ile meclis üyelerinin yani sıra Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz katıldı.

İKTİDAR SON İSTASYONDA
Divan başkanlığına seçilen İsmail Tatlıoğlu, AK Parti’nin son istasyonda olduğunu ifade ederken, İYİ Parti’nin halkın teveccühü ile iktidara geleceğini belirtti.

8 AYDA 43 VEKİL ÇIKTI
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan ise ben değil biz odaklı olduklarını aktarırken, ” Kurulduktan 8 ay sonra 43 milletvekili ile Meclis’e bizleri taşıdınız. İktidar can çekişiyor ama gazabını etrafa saçıyor. Rakamlar başarılı olamayacağını gösteriyor. İçi koflaşmış bir karpuz gibi duruyorlar. Şimdi hasat zamanıdır. Hasat da sandıktır” dedi.

NİLÜFER’DE TARİHİ ZAFER
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de demokrasi, hak ve hukuk kavramları üzerinde buluşulması gerektiğini ifade ederken, yerel seçimlerde İYİ Parti ile birlikte Nilüfer’de tarihi bir zafere imza attıklarını söyledi.

İL KONGRESİNİN TAKVİMİ BELİRLENECEK
İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır da şölen havası şeklinde geçen ilçe genel kurullarının  tamamlanmasının ardından  il kongresini gerçekleştireceklerini vurguladı.

TEK ADAYLI KONGRE
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen tek adaylı seçimde Levent Öncü yeniden İYİ Parti Nilüfer İlçe başkanlığı görevine seçildi.

İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü, 22 Mart’ta yapılması gereken ancak COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen kongreyi bugün gerçekleştirdiklerini vurgularken, ” İnsanlığa yardım yapmanın partisi olmaz. Birliğimizi bozmadan ve çok çalışarak iktidar olmak zorundayız” dedi.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?