“Cübbeleri İlikli Adalet İstemiyoruz!

“Cübbeleri İlikli Adalet İstemiyoruz!

Geçmiş dönem Makine Mühendisleri Bursa Şube Başkanı ve 27’ci Dönem CHP Bursa Milletvekili Adayı İbrahim Mart; “Tarih affetmeyecek, savunma teslim olmayacak! Tarih, Baro’ları işlevsiz hale getirecek çoklu baro kanun tasarısına imza atan 188 milletvekilini affetmeyecektir! Tasarıya imza atan 6 bursa Milletvekilini tanıyor musunuz? Tasarıda imzası bulunan 6 Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Atilla Ödünç, Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Esgin, Refik Özen, Zafer Işık” dedi.

“TARİH AFFETMEYECEK”

Mart; “Baro’yu, Savunmayı etkisizleştirecek, avukatları cübbeleri düğmeli topluluk haline getirmeyi amaçlayan, her ilde birden fazla Baro kurulmasının yolunu açan, Çoklu Baro kanun tasarısını protesto ediyor, tasarıya imza atan milletvekillerini kınıyoruz.” Dedi.

“TARİHİ SORUMLULUĞUMUZDUR!”

Mart; “Hukuk sisteminde son darbe niteliği taşıyan ve Anayasaya da aykırı olan bu tasarının karşısında, ülkemizde ki tüm Hak, Hukuk ve Adalet arayıcıları birlikte mücadele etmeli, dayanışma içinde Savunma’nın direnci güçlendirilmelidir. Cübbesi Düğmeli Avukat Olmaz, Olamaz! Çoklu Baro’ ya Hayır!” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Değerli MART Başkan ,
    Baroların,iktidarın tüm yaptırımlarını onaylayan kapıkulu olmasını önleme uyarına katılıyorum.
    Tüm demokratik kitle örgütlerinin Baroların vermwkre olduğu Hukukun üstünlüğü mücadelesi çağrınıza katılıyorum.
    Yaşasın örgütlü mücadelemiz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?