Sinoz güneş bakım ürünleri ile lekesiz bir yaz

Sinoz güneş bakım ürünleri ile lekesiz bir yaz

Yaz aylarının gelmesiyle güneşin zararlı ışınları cilde etki etmeye başlıyor. Sinoz’un güneş bakım ürünleri ile hem ışınlardan hem de lekelerden etkili korunmak mümkün oluyor. Sinoz Leke Karşıtı Güneş Kremi SPF50+, Sinoz Gündüz Kremi, sütler ve bronzer sprey ile etkili bakım gerçekleşiyor.

Kavurucu sıcakların başladığı yaz aylarında güneş bedene iyi gelirken, cilt için tehdit oluyor. Leke, çil ve kırışıklıkların kaynağı olan güneşten cildi özenle korumak gerekiyor. Kimi ofiste kimi güneşin altında ışınlara maruz kalıyor. Sinoz etkili güneş bakım ürünleri ile zararlı ışınlar tarih oluyor. Sinoz Leke Karşıtı Güneş Kremi 50 SPF+, Sinoz Gündüz Kremi, güneş sütleri ve bronzer sprey hem güneşten koruyor hem de cildi nemlendiriyor.

Leke Karşıtı Bakımın Anahtarı

Leke ile mücadele kadınların ‘lovemark’ı Sinoz, ödüllü leke kreminin ardından Leke Karşıtı Güneş Kremi ve Yağlı Ciltler için Güneş Kremi ile güneşe karşı savunmasız olan cildi etkili korumaya alıyor. Leke, çil, koyulaşma ve kırışıklık gibi güneşe bağlı lekelerin önlenmesinde etkili rol üstleniyor.

Leke Karşıtı Güneş Kremi PSF: 89 TL

Yağlı Ciltler için Güneş Kremi PSF: 79 TL

Hem Gündüz Hem Güneş Kremi

Sinoz’un efektif gece gündüz bakım serisinden Sinoz Gündüz Kremi, SPF15+ koruma ile hem nemlendirme hem de güneşten koruma özelliğini bir arada sunuyor. Sinoz Gündüz Kremi nemlendirmekle kalmıyor, sadece güneşten değil mavi ışıklardan da etkili koruyor. Gündüz kreminin serisi gece kremi ile rutin bakım ve nemlendirme yapmak cildin daha ışıltılı olmasında ve kuruluk probleminin minimalize edilmesinde etkin çalışma gösteriyor.

Sinoz Gündüz Bakım Kremi PSF: 109 TL

Deniz Kum ve Güneşin Sinoz Hali

Sinoz’un güneş bakım ürünleri ile denizin ve güneşin keyfi tadınız kaçmadan çıkıyor. Güneşten etkin koruma sunan seri Güneş Koruyucu Sprey Süt SPF 50+, Sinoz Güneş Koruyucu Sprey Süt SPF 30+ ve Sinoz Bronzlaştırıcı Sprey Güneş Yağı SPF15+’den oluşuyor. Her tene özel koruma faktörü sunan seri korurken nem depolayarak bakım gerçekleştiriyor.

Güneş Koruyucu Sprey Süt SPF 50+ PSF: 69 TL

Sinoz Güneş Koruyucu Sprey Süt SPF 30+ PSF: 69 TL

Sinoz Bronzlaştırıcı Sprey Güneş Yağı SPF15+ PSF: 69 TL

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?