Ferman Akgül, ‘Gerçek Kesit’ Programının Büyük Hayranıyım.’

Ferman Akgül, ‘Gerçek Kesit’ Programının Büyük Hayranıyım.’

Ferman Akgül, Önceki gün Sunucu- Yazar Yelda Kırçuval’ın youtube kanalına konuk oldu. Ünlü şarkıcı müzik sektörü ve özel yaşamına dair bir çok soruyu yanıtladı.

Yelda Kırçuval:

Karantina Sürecinde Farklı ne yaptın yetiştiremediğin, beklettiğin, kenara attığın vakit bulamadığın, geliştirdiğin var mı yeni bir şeyler?

Ferman Akgül:

Öncelikle çocuklarımla daha çok vakit geçirdim. Manga ile ilgili planlarımı kafamda oturtacak vakti buldu. Masal kitabı yazmak istiyordum denemelerini yapıyorum.

Yelda Kırçuval

Müzik değişti dijital bir çağın içinde yaşıyoruz. Özellikle Türkiye ‘ de yapılan müziğin bu değişime nasıl ayak uydurduğunu düşünüyorsun. Özellikle pop müziğin?

Ferman Akgül

Pop konusunda biraz endişelerim var. 90larda alışık olduğumuz pop yıldızlarının endişeleri gibi. Çok kolay hale geldi. O zamanki pop müzikte kafa yorulduğunu hissedebiliyordun. Bu dönemdeki popta bunun eksikliği var. O zamanki müzik daha kaliteliydi. Popun imajı biraz daha hafifledi. Genel olarak derin aranjeler yok bu dönem popun daha ilerde olduğunu düşünmüyorum. Pop daha çeşitlenebilirdi çok dar kaldı ritimler birbirine benzemeye başladı.

Yelda Kırçuval

Arabesk dinler misin, kimi dinlersin ?

Ferman Akgül

Eskiden daha çok dinlerdim, Orhan baba diyeceğim fakat arabesk denmesine kızıyor. Müslüm Gürses, İbrahim Erkal.

Yelda Kırçuval

Televizyon izler misin en çok hangi format ilgini çekiyor?

Ferman Akgül

Yanlış adama soruyorsun mesela ben Flash TV’deki gerçek kesit hayranıydım. Ben çok eğleniyordum diğer programlar bana çok ciddi gelirdi. Rahmetli Dilberay’ın programı vardı bence gerçek eğlence o.

Yelda Kırçuval

Kadınlar mı erkekler mi müzik camiasında daha fazla yol alır, daha şanslılardır?

Ferman Akgül

Kendi çerçevemizde cevap vereyim son zamanlarda kadın rock müzik sanatçısı yetiştiremiyoruz. Erkek gruplar daha fazla olmaya başladı. Bu bana da dert olmaya başladı. Nedenini bilmiyorum ama bu bir sıkıntı bunu umarım çözeriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?