Salgınla Birlikte Açlık-Toklukla Sınandık

Salgınla Birlikte Açlık-Toklukla Sınandık

“Bir dahaki bayramları rahat kutlayabilmek için bu bayram evimizdeyiz” Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi İbrahim Bulut, Ramazan Bayramı mesajında; “Karnı tok olanların açlık ve yoklukla sınandığı, açların doyduğu, yüzlerin güldüğü, gönüllerin şenlendiği, evlerimize rahmet ve bereketin yağdığı mübarek Ramazan ayının sonuna ulaştık. Allah, insanlara bütün güçlüklerin ardından bir kolaylık sunuyor. Nefsimize zor gelen sabretme, yeme içmeyi erteleme ve hayatımızın muhasebesini yapma gibi faaliyetlerin ardından dargınlıkları, kırgınlıkları yok etmemize, milletçe kucaklaşmamıza vesile olacak Ramazan Bayramı’na erişmenin  sevinci içindeyiz. Bu yıl ülkemizin ve dünyanın yaşadığı pandemi süreci nedeniyle buruk bir Ramazan ayını geride bıraktık. Ne yazık ki, sonunda eriştiğimiz bayramımızda da alınan tedbirler gereği evimizde kalmak durumundayız. Elbette hepimiz üzgünüz ancak kendimiz, yakınlarımız ve toplum sağlığı için ve  bir daha ki bayramları rahat rahat geçirelim diye bu bayramı evlerimizde ailemiz ve çocuklarımızla baş başa kutlayacağız.” Dedi.

“Yakınlarımızla Kucaklaşmanın Önemini İdrak Ettik”

Bulut; “Ramazan’ın en büyük hikmetlerinden bir tanesi de sahip olduklarımızın değerini anlamamız, gündelik hayatımızda fark edemediğimiz ancak yokluğunda değerini ve anlamını kavradığımız nimetlerle Allah’ın bizlere ne büyük bir lütufta bulunduğu idrakine varmamızdır. İşte bu çerçevede bayramda yakınlarımızı ziyaret etmenin, onlarla kucaklaşabilmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha idrak ettik. Türkiye Kamu-Sen olarak bütün gayemiz, Allah’ın bizlere lütfettiği vatanımıza ve devletimize sahip çıkmak, milletimizin birlik ve beraberliğinin korunmasına katkıda bulunmak, adil bir sistem içinde, kamu görevlilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın insan onuruna yaraşır bir hayat kalitesine ulaşmasını sağlamaktır. Sahip olduklarının değerini anlamayıp yaşadıkları ortamı koruyup güzelleştirmek için mücadele etmeyenler, günün birinde bu nimetleri kaybederler. Bu çerçevede geride bıraktığımız Ramazan ayının yalnızca açlık ve tokluk anlamında değil, sahip olduğumuz tüm nimetler bağlamında bizleri derin bir tefekkür süzgecinden geçirmiş olmasını ümit ediyorum.” Dedi.

“Tüm Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz”

Bulut; “Tüm insanlara rahmeti, bereketi ve kurtuluşu müjdeleyen Ramazan ayının sonunda eriştiğimiz bayramın bizler için her manada kurtuluşu müjdelemesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Vatanımızın müdafaası, milletimizin huzurlu geleceği için gece gündüz demeden gerek yurt sathında gerekse sınırlarımız dışında cansiperane bir mücadele yürüten vatan evlatlarımıza muvaffakiyetler diliyorum. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor; gazilerimize minnetlerimi ifade ediyorum. Koronavirüsle mücadelede hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyor, bu dönemde canla başla görev yapan bütün kamu çalışanlarına selam ve saygılarımı sunuyorum. Tüm insanlığın maddi ve manevi manada kurtuluşuna vesile olması dualarımla tüm Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?